Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Diferente intre microfon dinamic si condenser
Go to page   <<      
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
admin
Mon, 22 Dec 2008, 03:52PM

Registered Member #1
Shure SM 58 este depasit total de situatie, deja de multa vreme ...

Back to top
costelmutu28
Sat, 27 Dec 2008, 02:30PM
Guest
eu folosesc un AKG D 3800 si sunt foarte multumit. Este cu mult peste shure. Nu face microfonie usor si raspunde foarte promt la voce.

Back to top
boldum
Sat, 03 Jan 2009, 07:58PM

Registered Member #3471
head admin, am citit pe net numai review-uri bune despre Electrovoice N/D767a si sigur o sa-mi cumpar unul. Multumesc mult pt. postarea acestui thread ! Informatie de super-calitate ! Multumesc Clape.ro !

[ Edited Sat, 03 Jan 2009, 08:11PM ]

Back to top
Greieras
Tue, 06 Jan 2009, 10:38PM
Guest
Mi-am comandat n/d767 fără fir..450 Euro. Sper să mă mulțumească. Am văzut după aia că mai e un model peste ăsta...n/d967...parcă îmi pare rău că nu l-am luat pe ăla...deși nu știu dacă sunt diferențe mari...

Dacă nu o să fiu mulțumit de EV, o să îl țin pt plimbat prin sală, iar fix o să-mi iau condenser, LINK: Click aici !

Back to top
Greieras
Fri, 16 Jan 2009, 03:24PM
Guest
Mi-a venit Ev-ul...la noapte am prima cântare cu el...o să vă spun cum s-a comportat la vocile noastre. El arată foarte bine (varianta fără fir), e multilăudat, numa cu profi... încep toate caracteristicile din cartea lui....dar e Made în China... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif Și înainte am avut AKG tot made in china, acum am shure din mexic, acum Ev din China....
Da vreo țară normală face microfoane bune? hihi

Back to top
admin
Fri, 16 Jan 2009, 04:13PM

Registered Member #1
Sincer, nu stiam ca si EV-ul "s-a mutat" in China ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_straight_face.gif .. Rusine lor ... Anyway, asteptam sa ne zici daca i-ti place cum suna, sau nu ...

Back to top
Greieras
Sat, 17 Jan 2009, 06:29AM
Guest
Gata. Am cântat pe el. Nu știu ce să zic...nu am cuvinte de laudă pentru el....
Deci peste AKG e cu mult...mult...
Și e și peste Shure sm58 beta, tot cu mult. Exact la aceleași reglaje, acest microfon SUNĂ!!! Și are vână în el, e dulce specific soundului Ev & Dynacord, și ce m-a mirat...cu volum la maxim chiar, nu cârâie, nu face microfonie!!! E deosebit, a fost lejer, plăcere și tragere de inimă să cânt pe el, să cânt lejer și să se audă f f clar tot.
Acum...că e Made în China...sper să nu fie problemă...m-am interesat, și în afară de boxe și puteri...cam totul or să facă în China Ev-ul. Calitatea soundului e ff bună, sper rezistența în timp să se mențină.
Un singur lucru mai am de verificat: Diferența de sound între un condenser de la Shure, cel de 600 Euro de la Beyerdynamic, și acest Ev, toate la același reglaj. De Shure am vorbit, pot proba săpt viitoare. Cu Beyerdynamicul e mai greu, nu prea are nimeni, dar mie mi s-a pus pata pe el...aș vrea să mi-l iau...

Back to top
admin
Sat, 17 Jan 2009, 07:03AM

Registered Member #1
EV-ul pe care-l am eu, tot un N/D767, NU ESTE made in China. Insa v-am mai spus si intr-un alt thread de el, si l-am recomandat. Eu am unul clasic, "pe fir", iar solistul are unul fara fir. Cel pe fir suna cu vreo 30% mai bine decat cel cu emitator ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ...

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF