Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce subwoofer activ imi recomandati? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Bănuiesc ca e la mâna a doua, si cred ca stiu si unde l.ai găsit. E vechisor, si e din plastic...nu o sa ai fidelitatea care trebuie...părerea mea sa te orientezi mai sus.
|
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
Eu merg foarte bine cu 4 FBT maxx 4 a si 2 basi fbt maxx9sa, is foarte buni si patrund foarte bine. Boxele sunt perfecte, merg foarte bine pe medii, iar completarea de la basi este tot ce este nevoie...este mai mult decat necesar. Iti recomand fbt maxx 9 sa
|
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
Eduard1231 a scris ... Eu merg foarte bine cu 4 FBT maxx 4 a si 2 basi fbt maxx9sa, is foarte buni si patrund foarte bine. Boxele sunt perfecte, merg foarte bine pe medii, iar completarea de la basi este tot ce este nevoie...este mai mult decat necesar. Iti recomand fbt maxx 9 sa combinatia ta e ok dar eu am 2 jbl eon de 15 care au ceva bas .. |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
Nu am citit ce au scris colegii in urma dar eu iti recomand marca RCF. Folosesc aceste boxe de ani de zile si nu m-au dezamagit niciodata. Mai ales in materie de sub e super ok atat in sala cat si in aer liber. Acuratete, forta si prestanta. Nu iti recomand mai mari de 15 toli pentru cantat in trupa. Eu chiar ma gandesc sa-mi iau de 12 toli. Le-am auzit, sunt foarte ok atat ca marime si greutate la transport, cat si la sunet. La sateliti folosesc numai boxe de 10 toli si in combinatie cu sub e foarte bine in orice sala atat ca volum cat si calitate a sunetului.
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
De 10 țoli am avut si eu...evomaxx 2 de 300w...erau bestiale ca si claritate, însă mi.a trebuit mai multă putere si am renunțat la ele...
|
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
Mai este, daca vrei ceva mai ieftin, The box Ta 18....este 2000 de lei nou, si aud numai lucruri bune despre el. Depinde de cati bani ai....il poti gasi second hand si la vreo 1300 de lei. Eu ti-am zis, am fbt max 9sa, dar sunt mai scumpi. Numai bine !
|
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
va multumesc tuturor pentru sfaturi !
|
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
Pentru putin ! O zi faina si numai bine !
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |