Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce subwoofer activ imi recomandati? |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
yulyan93 |
|
||
Registered Member #10084
Salutare! spuneti-mi si mie ce subwoofer activ imi recomandati (sa aibe difuzor de 18 si sa fie pana in 800 de euro) LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! Eu am m-am uitat la aceste modele de mai sus! Daca stiti altceva mai bun imi puteti recomanda ! |
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
o parere personala cele cu clasa D de amplificare intr-adevar mai usoare dar watii nu sunt reali cam 60%din cat scrie .asculta-i mai intai !
|
||
Back to top |
|
||
imcristi |
|
||
Registered Member #9581
Eu iti recomand sa mai strangi niste bani si sa iti iei ceva bine deodata cum ar fi asta LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Dintre cele mentionate de tine, HK Audio, de departe!
|
||
Back to top |
|
||
korgg100 |
|
||
Registered Member #12740
hk si eu zic tot asa |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
De ce cu difuzor de 18?
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Ah, și voi va auziți ce spuneți? Cum să fie HK mai bun ca EV? Never! Uitativa și la date tehnice...HK spl 124db, EV spl 134 db....concluzia o trageți voi. Plus ca nu e chiar așa....chiar dacă e clasă d amplificatorul, dar până la urma dacă e vorbă de watti rms, sunt reali. Acum depinde și de firmă. Eu am achiziționat de curând un FBT Promaxx de 1200rms...frate, pot să.ti spun ca sigur nu are 700w. Dar nah, lumea îi cârcotașa.
|
||
Back to top |
|
||
yulyan93 |
|
||
Registered Member #10084
Multumesc tuturor de sfaturi ! Momentan pentru soldul de care dispun si pentru ca am mai cerut si parerea altora am facut astazi comanda HK AUDIO PR:O 18 A, dintr-un magazin din romania unde l-am gasit la un pret foarte bun (nu dau nume pentru a nu face reclama). Pot doar sa va spun ca domnul care m-a sunat pentru a confirma comanda mi s-a parut un foarte de treaba si serios care mi-a explicat in detaliu tot ce contine si ce face acest subwoofer. Am primit si o garantie de 5 ani ! Astept cu nerabdare sa-mi ajunga acasa si dupa ce il pun la proba am sa revin cu o postare aici daca sunt multumit sau nu ! pentru a incuraja si ajuta si pe altii care au fost in situatia mea si care vor sa-si achizitioneze un Sub Activ la un pret mai accesibil . Sanatate multa tuturor ! |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
@Serghei92, pentru mine este mai importanta calitatea decat bubuiala prin urmare prefer oricand sa simt basul HK in stomac, decat sa-mi bubuie EV-ul @yulyan93, te rog sa revii cu un post dupa ce vei ajunge sa folosesti sub-ul respectiv sa ne spui cum se aude. Poti sa dai in el linistit, te duce fara probleme si sunetul este mult mai bun la volum ridicat! Daca ai vorbit cu Silviu atunci te inteleg de ce esti incantat, este un super om! [ Edited Fri, 29 Jan 2016, 04:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
yulyan93 |
|
||
Registered Member #10084
Domnul Marius Butan daca ma credeti chiar nu am fost atent la numele lui dar am ramas profund impresionat. Pe langa faptul ca omul stie sa-si vanda marfa este si un om deosebit care mi-a explicat multe chestii de sonorizare pe care habar nu le aveam. Omul asta a avut rabdare sa vorbeasca 2 ore cu mine la telefon raspunzandu-mi la orice intrebare pe care o puneam . Este un om deosebit! Iar in legatura cu bassul asa cum spune-ti si dumneavoastra vreau ceva care sune plin, cald si frumos.. nu vreau bubuiala ca am avut mai demult unul de la behringer si a facut destula bubuiala ))
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |