Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pareri despre PA 900 |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florinash |
|
||
Registered Member #9445
Buna ziua . Daragi colegi as vrea daca se poate cateva pareri despre PA900 ca nu prea am vazut pe aci. Mai pe scurt eu sunt un pasionat de folclor nu pot sa spun ca fac prea multi bani din muzica si am un pa600 . Oarecum sunt multumit de ea , ma mai lovesc de acel inpediment si anume memoria ram la ce seturi sunt acum mi se pare mica si poate un pic claviatura in rest e ok. Aas dori sa ma ajutati cu o parere daca trec la PA900 e o evolutie(un pas mare) sau mai nimic.. asta raport calitate, claviatura, fiabilitate comparativ intre cele doua clape. Astept pareri, chiar si de la domnul Andronescu ,de la care am invatat multe stima! Multumesc! |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Eu sunt posesor de pa900. Îmi fac treaba cu ea. Nu am avut probleme cu memoria, chiar și acum am vreo 60 mb liberi. Iar claviatura cred eu ca e mai calumea. Nu are clape semigrele cum scrie în date tehnice, dar nici ca la pa600 nu e. Plus ca are niște funcții în plus....ceva pe la editare samplere....nu prea știu, ca nu îmi bag nasul. Iar de sunet....suna chiar foarte bine! Eu zic ca merită efortul. Eu unul nu aș dao pe nici o clapă momentan.
|
||
Back to top |
|
||
florinash |
|
||
Registered Member #9445
Multumesc pentru interventie mai astept si alte pareri chiar daca sunt pro sau contra fata de unul din instrumentele in discute
|
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
Registered Member #8221
Salut! Am avut si pa600 si pa900! Ambele modele sunt clape medii! Daca te referi la sound , nu e nici o diferenta! Butoanele si claviatura un pic mai bune, memoria ram mai mare, multe functii de editare in plus si tc helicon-ul care este foarte ok , de aici si diferenta de pret! Daca ma intrebi pe mine ' da se merita upgrade-ul acum depine si de asteptarile tale!
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Pa 900 este cu un pas mai aproape de Pa3x. Sigur ca se justifica upgrade-ul: memorie RAM mai mare, claviatura mai buna, butoane de comanda in plus si functii in plus, editor vocal si un look mai fashion. Daca "maiestria artistica" face fata specificatiilor, nu exista ezitare: Pa 900. Diferenta de pret se justifica fara doar si poate... |
||
Back to top |
|
||
florinash |
|
||
Registered Member #9445
Multumesc celor care ma ajuta-ti in decizia mea.
|
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
eu am avut pa3 si am facut schimb la pa 900 atat pot sa-ti spun ca nu-mi pare rau nici macar un strop ca am facut schimbarea asta concluzia mea este ca pa 900 este o clapa foarte buna mai ales daca raportam si la pret iar ca sound eu personal sunt mult mai multumit acum ... stiu ca o sa sara altii in sus cu tot felul de pareri contra dar eu spun ceea ce am testat personal pe ambele clape si nu vorbesc din auzite este o parere si trebuie tratata ca atare |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Daca vrei un Pa 900 cu ceva elemente de calitate in plus (butoane, claviatura, mana de lucru Italia), 76 clape, dar si mai grea si fara difuzoare, iti recomand Pa3xLe.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Un pretin a lucrat pe ea o lunã. Sunã beton. Nu i s-a blocat cît a frecat-o la sînge... La o cîntare ... Gata... Nu mai rãspundea la comenzi. Restart A dus-o la capãt... Merge prin UPS. Nu folosește mp3 pe clapã Toate samplerele în regulã Ce sã fie? [ Edited Fri Feb 05 2016, 08:22PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
sarac.lipit a scris ... Un pretin a lucrat pe ea o lunã. Sunã beton. Nu i s-a blocat cît a frecat-o la sînge... La o cîntare ... Gata... Nu mai rãspundea la comenzi. Restart A dus-o la capãt... Merge prin UPS. Nu folosește mp3 pe clapã Toate samplerele în regulã Ce sã fie? Pa 900 sau Pa 3xLe? |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |