Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Shure original vs fake |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Am și eu o întrebare. Am un microfon wi.fi shure și nu știu dacă e original sau nu. Am căutat pe net dar am găsit puține detalii, printre care și un manual de utilizare în limbă engleză. Am pus și imagini. Ăți mai văzut așa ceva? |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Singura probã e...cîntarea...dacã te ajutã și-ți place...e mai mult decît orijinal Cîndva poate vei compara cu alt microfon...și atunci îți vei da seama exact. |
||
Back to top |
|
||
valinico |
|
||
Registered Member #15021
Culmea e ca in urma acestiu subiect , din curiozitate am cumparat ieri o copie din asta la o suma modica !..Nu suna rau deloc si am asteptat cateva zile dupa el ca cica se cumpara in draci !...e bun sa fie acolo in caz de pana !
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Nu știu cum să zic, dar la cât de bătrân arăta, mi?e greu să cred ca s.ar fi făcut copii la el...ah, pe manualul ăla de utilizare scrie ca ar fi fost fabricat prin 2000-2002....e posibil oare?
|
||
Back to top |
|
||
valinico |
|
||
Registered Member #15021
Serghei ..inclin sa cred mult ca asta al tau e original!
[ Edited Wed, 03 Feb 2016, 02:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Și eu înclin, însă aștept și alte păreri...sunt sigur ca sunt alții mult mai experimentați decât mine care au lucrat cu fel și fel de microfoane...și poate au văzut și așa ceva....
|
||
Back to top |
|
||