Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Cool edit
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
florinbilu
Wed Feb 17 2016, 03:46PM

Registered Member #11069
Joined: Thu May 31 2012, 11:48AM
Posts: 137
Vreau sa inregistrez cu acest program pe mai multe tracuri dar intampin o problema: dupa inregistrare nu se sincronizeaza unul cu altul.Daca ma poate ajuta cineva!

Back to top
victorr
Wed Feb 17 2016, 08:20PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Posts: 901
Probabil ca folosesti placa de sunet interna din pc/laptop si ai latenta, track-ul peste care inregistrezi se aude mai tarziu, tu canti mai tarziu si astfel nu se sincronizeaza.

Back to top
florinbilu
Wed Feb 17 2016, 10:17PM

Registered Member #11069
Joined: Thu May 31 2012, 11:48AM
Posts: 137
Intr-adevar folosesc placa de sunet din pc, inreg.pe un trac apoi pe al doilea trac vin cu o returnela iar can le ascult pe ambele nu se sincronizeaza.

Back to top
angelitto
Wed Feb 17 2016, 10:58PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1053
Iei returnela cu mouseul si o tragi putin spre stanga, pana se sincronizeaza. Dar "mareste" trackul inainte ca altfel o sa il muti cu 1-2 sec. Si trebuie poate cu mult mai putin.

Back to top
florinbilu
Thu Feb 18 2016, 08:12AM

Registered Member #11069
Joined: Thu May 31 2012, 11:48AM
Posts: 137
Nu am cum sa mai trag spre stanga ca este chiar de la capat.Nu am fost nici eu explicit:se sincronizeaza doar la inceput un A si putin din B apoi o ia razna

Back to top
angelitto
Thu Feb 18 2016, 12:46PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1053
Daca sincronizarea se pierde pe parcurs nu stiu ce sa zic .... Eu folosesc Cubase LE Elements 8 si nu am aceasta problema. Daca nesincronizarea era de la inceput, trackul se putea taia la capat, pentru 2-3 sec si apoi se putea muta stanga, dreapta. Nu am folosit Cool Edit. Eu mai demult, inregistram armonia pe clapa apoi in Cubase trageam numai returnela pe alt track (folosind driverul de sunet ASIO4ALL) si astfel aveam latenta mica. Si ulterior daca mai era nevoie, sincronizam fin trackul cu returnela.

Back to top
sarac.lipit
Thu Feb 18 2016, 05:23PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2445
asta se întîmpla cu piciurili de prin 2000
mai apoi trecerea la INTEL a mai îmbunătăţit situaţia... de menţinea latenţa...trăgeai pista puţin în faţă.
trebe o placă de sunet dedicată...care poate reda şi ce înregistrează gen sound blaster...e eftene azi... alea onboard nu sunt capabile, un procesor intel şi ram cît mai baban

[ Edited Thu Feb 18 2016, 05:28PM ]


Back to top
viorel t
Thu Feb 18 2016, 08:10PM

Registered Member #162
Joined: Mon Jun 23 2008, 06:41PM
Posts: 196
exact asa pateam si eu si am dat 30 ron pe o placa de sunet soundblaster la mana a doua si-mi fac treaba excelent !

Back to top
florinbilu
Thu Feb 18 2016, 09:58PM

Registered Member #11069
Joined: Thu May 31 2012, 11:48AM
Posts: 137
Din fericire am placa de sunet sound blaster dar nu pot sa-mi dau seama ce se intampla,tinand cont ca in urma cu 3-4 ani am facut inregistrare pe acelas pc si nu am intampinat problema asta.

Back to top
Nicu Pa500
Thu Feb 18 2016, 10:14PM

Registered Member #906
Joined: Mon Aug 18 2008, 12:39PM
Posts: 133
Vezi sa nu fie un track 24bit cu 44,1 sau 48 sau 88,2(sample rate) iar alt track 16bit cu 44,1 sau 48 sau 88,2(sample rate)

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Anichei Pa3x 2019 pentru Pizmete Posted by marianmoisii on 11 Oct : 11:26
Mulțumesc Minel!


[download] MegaSet-CMihai13-v7 Posted by gigiflo on 11 Oct : 09:52
Mulțumim!


[download] Set Anichei Pa3x 2019 pentru Pizmete Posted by Minel on 10 Oct : 21:38
Cu placere Pizmete. ...Marian,am mai explicat. Daca vrei sa bagi un set de 3x in 3LE,in primul rand incarci cate unul. Fara global,pentru ca 3x are maxx,iar 3LE nu are. Ultima data [more ...]


[download] Viorel Barlad set convertit pentru Pa3x 2018 Posted by marianmoisii on 10 Oct : 20:36
Este compatibil și cu Pa3XLe ? Mulțumesc.


[download] Set Anichei Pa3x 2019 pentru Pizmete Posted by marianmoisii on 10 Oct : 20:33
Este compatibil și cu Pa 3XLE? Mulțumesc.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap