Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajutor KORG PA 300 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Da, daca se incarca pe parti si numai in pozitiile ramase libere...
|
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15381
merci frumos! si probabil dupa aia asignezi tonurile tot manual, unul cate unul...
[ Edited Mon, 29 Feb 2016, 03:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
florian71 a scris ... merci frumos! si probabil dupa aia asignezi tonurile tot manual, unul cate unul... Sigur... |
||
Back to top |
|
||
geanikorg |
|
||
![]() Registered Member #14970
daca setul AD-MC e incarcat in resurse cred ca poti incarca un set de pa1 linistit daca stilurile sant in usere se complica treaba ,incarci pe rand dupa care urmeaza munca ,dar daca ai noul os la dispozitie incearca si incarca setul fara global,daca se zapaceste ceva ,bagidin nou os si resurse ,cred ca dl.andronescu cu bunavointa lui ar putea sa ne lumineze in aceasta problema ,nu am pa 300 ,am pa 80 si mi-l butonez singur
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
Samplerele sunt in resurse (loc)dar tonurile sunt in Usere. Este mai bine sa se incarce noul set invididual.
|
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
Da asa este Angelitto. Am incercat. Trebuie puse pe rand. Multumesc!
|
||
Back to top |
|
||
Ticuta |
|
||
Guest
|
Am incercat si eu noul os v2.0 rou dar nu reusesc sa fac o performanta Exemplu in pa 2x ,pa 800 incarcai un ton intr-o performanta si ramanea efectele acelei performance.In pa 300 nu are efect reverb deley etc sau omit eu ceva?.Inca un exemplu am incarcat un ton de acordeon Welt cantora in performanta lui Ad acordeon B ,la fel nu are efect mana dreapta.Nu trebuia sa mearga ca la pa2 sau trebuie sa ei la mana fiecare ton care il incarci sa il faci efectele de la zero.Voi ati incercat acest lucru?
[ Edited Tue, 01 Mar 2016, 07:46AM ] |
||
Back to top |
|
||
case |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9985
Mie imi merge.Pe langa tonurile care sunt deja in Pa 300 , am adaugat tonuri semplate dintr-un set pa600 unu cate unu.Merg dar nu foarte multe.. In limita spatiului disponibil.
|
||
Back to top |
|
||
Ticuta |
|
||
Guest
|
Si au efect in performanta?Nu reusesc sa-i dau de cap.Merg tonuri incarcate dar inca o data ma repet am incarcat performante de pa 800 ,pa 2,pa 600 si nu ia efectul acelei performante.Mentionez ca mi-a trecut prin mana pa 800 pa 2 dar la pa 300 nu-i inteleg principiul sa faci un ton de mana dreapta.Chiar trebuie sa iei tonul de la zero sa -i dai reverb, delay etc?
[ Edited Wed, 02 Mar 2016, 07:04AM ] |
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
poate te ajuta asta LINK: Click aici !
|
||