Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Parere despre Gem wk 8 , wk 6 si wk 4 ? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Pavell |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15222
nici noi nu suntem batuti in cap domnu ozzy...doar ca pa 300 nu cred ca se poate face sa sune cu sound de tyros...asa cum suna psr 9000 sau wk 8
[ Edited Sun, 13 Mar 2016, 06:37PM ] |
||
Back to top |
|
||
OzzY |
|
||
Guest
|
Ma faci sa rad. Ai dreptate,ambele pot suna fara probleme ca un tyros. Doar ca TYROS 1!
|
||
Back to top |
|
||
Pavell |
|
||
in fine...n-are rost sa spun ce-i si cum...dar atat spun pa 300 nu mi se pare sa sune chiar asa bine, nu vreau sa ma contrazic, sau sa ma cert...pana la urma poate dumneata ai mai avut clape mai multe ca mine si nu are rost sa ma cert cu dumneata...eu mi-am spus doar parerea
|
||
Back to top |
|
||
OzzY |
|
||
Guest
|
Nu am spus ca Pa300 este buna,nici nu am mentionat numele Korg. Spun doar ca vorbiti de clape din generatii diferite,ba chiar de clase diferite. Comparati niste clape de top de la vremea lor cu niste clape medii sau sub-medii de azi. |
||
Back to top |
|
||
Pavell |
|
||
nu am comparat-o doar am spus ca parerea mea este ca psr 9000 si wk 8 se aude parca mai bine ca pa 300...parca basu ala si tambalul e putin mai altfel...mai plin...dar ca performata pa 300 este mai performanta iti dai seama..doar de sunet am spus
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |