Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
NEW KORG Pa4x OS V1.20 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
amos a scris ... Am pus sisitemul de operare nou in pa4x si acum nu mai imi merge programul )))) am pus sa ascult in casti si fasaie ca si cum nu ar avea rami de ajuns.Cind selectez ce este din fabrica merg toate ok si tonuri si ritmuri.dar cand intru in programul meu nu merge nimic.... Eu am scris si ceva instructiuni mai sus...numai ca nu striga! Sunt scrise si in manualul pdf care vine cu acest OS V1.2.0 super asteptat! Vreau sa cred ca ai Pa4x... |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
claaxy a scris ... sarac.lipit a scris ... Update la 600 e 3x Adica ce vrei sa spui , fii mai concret? sunt de părere că trebuie să ştii: - ce cumperi - ce face - cum se face am ascultat un 600 care sună chiar binişor, nu ştiu ce-ar mai trebui updatat...sincer! Bine, şi băiatul e talentat de nu se mai poate! ...rămîn la EM'ele mele... [ Edited Wed Apr 06 2016, 11:19AM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Legat de Pa600, este subiectul altui Thread! Va rog deschideti un subiect nou cu ce va doare si am sa raspund acolo! Aici informeaza utilizatorii si se dezbat eventualele "nemultumiri" despre KORG Pa4x - DIAMANTUL! [ Edited Wed Apr 06 2016, 11:20AM ] |
||
Back to top |
|
||
ciobanu |
|
||
Registered Member #8227
domnul Daniel puteti sami explicati pentru ce putem folosi tableta la korg si cum se procedeaza,ati spus in filmat ca o sa ajungem si la functia tabletei.multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
newoton |
|
||
Registered Member #11789
Domnule AD ati cerut un topic despre pa600 si exista unul(Update PA 600).Dar nu ati spus nimic legat de un update oficial. Daca imi aduc aminte cand am achizitionata o prezentati ca fiind o minune si acum ati uitat de ia impreuna cu cei de la korg. Vrem lamuririi.Ce se intampla cei de la korg si-au vandut nr. dorit de modele si acum nu ii mai intereseaza.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Diamantul va fi detronat de briliant...5x Update...update |
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Registered Member #6917
Daca Andronescu lucreaza ca inginer de soft la Korg, vreau si eu niste chestii in urmatorul update Chiar nu stiu de ce avem noi impresia ca toate problemele care le avem noi cu instrumentele Korg ni le poate rezolva Andronescu. Daca imi amintesc bine, a spus in nenumarate randuri ca nu lucreaza pentru korg, deci nu prea vad de ce ii cerem socoteala lui pentru problemele noastre cu aceasta firma.
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
adryan81 a scris ... Daca Andronescu lucreaza ca inginer de soft la Korg, vreau si eu niste chestii in urmatorul update Chiar nu stiu de ce avem noi impresia ca toate problemele care le avem noi cu instrumentele Korg ni le poate rezolva Andronescu. Daca imi amintesc bine, a spus in nenumarate randuri ca nu lucreaza pentru korg, deci nu prea vad de ce ii cerem socoteala lui pentru problemele noastre cu aceasta firma. Pentru ca este singura persoana care sta de vorba cu noi...Sa fim corecti si macar pentru atat sa-i multumim! [ Edited Fri May 06 2016, 02:44PM ] |
||
Back to top |
|
||
fantastic |
|
||
Registered Member #15640
Este un alt topic deschis cu nemultumirile OS-ului. Poate Andronescu le citeste de acolo daca poate sa faca ceva, oricum i-au fost trimise si lui Calin la MC Music!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |