Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Update O.S Korg Pa600? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
dughir a scris ... Nu e format de playstation, am incercat asta anul trecut. Poate cineva cu Mac OS X incearca cu tool-urile de pe Mac. am incercat si pe mac si eu tot anul trecut |
||
Back to top |
|
||
dughir |
|
||
Registered Member #11893
Daca as avea fisierul v2 as putea face in dif intre ele sa vad ce s-a modificat...
|
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
Registered Member #9037
Salutare Revin cu vesti nu tocmai placute ptr. mine. Dupa ce am platit prin serviciul PayPal si am achizionat Update de pe Ebay, lucrurile s-au petrecut in felul urmator: 1. Vineri....am primit un fisier de 127 Mb...reprezentind un Update la OS. Dupa ce l-am instalat, conform instructiunilor, cu INTRO 1 apasat.....m-am conectat la PC cu clapa ( prin cablul USB de imprimanta) si am gasit in KORG DISK un fisier Serial. key ( va rog sa-mi spuneti...cei cu PA600...daca aveti acest fisier Serial. key in KORG DISK, fara sa instalati update-ul. Trebuie sa va conectati la calculator cu cable USB de imprimanta...apasati MEDIA....in tabul USB dati Enable...iar apoi din PC faceti browse si poate gasiti acest fisier) 2.Dupa ce i-am trimis acest fisier...urma sa primesc OS-ul modificat pentru PA600-QT....cred ca personalizat dupa seria clapei. Astazi l-am contactat pe email din nou sa vad ce se intampla....si mi-a trimis inca o data primul fisier de Update.....dar nu OS-ul. Va rog un sfat: ce pot face sa-mi recuperez banii? Update-ul a fost achizitionat de pe ebay...plata prin PayPal. Sa sesisez serviciul PayPal ?...Ebay ? Avea numai review-uri pozitive pe ebay. [ Edited Mon Apr 11 2016, 09:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Pai OSul v.1.20 de pa600 are 97mb. Nu confunda OSul cu resursele (factory reset) care au 330 mb. Ai instalat ultimul Update primit? Si ai verificat in sound edit/record, daca apar wavurile? Poate ai primit ce trebuie.
|
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
turkish-man a scris ... Salutare Revin cu vesti nu tocmai placute ptr. mine. Dupa ce am platit prin serviciul PayPal si am achizionat Update de pe Ebay, lucrurile s-au petrecut in felul urmator: 1. Vineri....am primit un fisier de 127 Mb...reprezentind un Update la OS. Dupa ce l-am instalat, conform instructiunilor, cu INTRO 1 apasat.....m-am conectat la PC cu clapa ( prin cablul USB de imprimanta) si am gasit in KORG DISK un fisier Serial. key ( va rog sa-mi spuneti...cei cu PA600...daca aveti acest fisier Serial. key in KORG DISK, fara sa instalati update-ul. Trebuie sa va conectati la calculator cu cable USB de imprimanta...apasati MEDIA....in tabul USB dati Enable...iar apoi din PC faceti browse si poate gasiti acest fisier) 2.Dupa ce i-am trimis acest fisier...urma sa primesc OS-ul modificat pentru PA600-QT....cred ca personalizat dupa seria clapei. Astazi l-am contactat pe email din nou sa vad ce se intampla....si mi-a trimis inca o data primul fisier de Update.....dar nu OS-ul. Va rog un sfat: ce pot face sa-mi recuperez banii? Update-ul a fost achizitionat de pe ebay...plata prin PayPal. Sa sesisez serviciul PayPal ?...Ebay ? Avea numai review-uri pozitive pe ebay. Nu avem acest fisier (serial key) in korg disk |
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
Registered Member #9037
Voi incerca sa instalez update-ul trimis azi...dar dupa dimensiune....este acelasi ca cel trimis Vineri...revin in curand.
|
||
Back to top |
|
||
dughir |
|
||
Registered Member #11893
Ce dimensiune are, comparativ cu fisierul original? Pune si tu la download sa vedem ce ti-a trimis. [ Edited Mon Apr 11 2016, 09:29PM ] |
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
Registered Member #9037
Fisierul dezarhivat are 172 Mb. (update-ul care l-am primit) Fisierul original (Operating System v1.21) are tot 172 Mb. Ceva e putred la mijloc..... Dar totusi...dupa instalarea lui...mi-a generat Serial.Key. Voi pune la download update-ul...dar dupa ce imi voi rezolva problema. |
||
Back to top |
|
||
dughir |
|
||
Registered Member #11893
Si al doilea fisier pe care ti l-a trimis ti-a generat un serial key?
|
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
Registered Member #9037
Am observat ca Update-ul trimis...are aceasi dimensiune ca si OS original 1.21 Dar la incarcarea Update-ului...dupa ce se restairteaza singur...se opreste la 87%....iar mesajul este ca "SYSTEM UPDATE COMPLET.Please turn the instrument off". Nu are functia de Sampling. Mai astept...poate totusi imi va trimite Update-ul corespunzator. Da....si al 2-lea update primit....mi-a generat un serial.key....dar cred eu ca este acelasi ca primul. [ Edited Mon Apr 11 2016, 09:54PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |