Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg Pa4x intre entuziasm si dezamagire! |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Marian80 |
|
||
![]() Registered Member #10419
gigiflo a scris ... Marian80 a scris ... fantastic a scris ... De ce te mai chinui, baga OS-ul 1.21 De ce sa se chinuie sa bage 1.21 cand a aparut Pa4X_Operating_System_v124 !!!! Mulțumim pentru informație! Eu am OS 121, nu am probleme, dar asa cum am menționat vreau sa mai strâng informația prin compresare... Compreseaza cu incredere!! Chiar daca ai samplere compresate in set,ea o sa ti compreseze ce nu e compresat nu e problema.Si apropo merge si individual.Sincer nu stiam ca merge dar am sunat un bun prieten mult mai experimentat si mi a aratat cum se face.Sound Rec dai la emty acolo sa intri in wavuri si le compresezi pe fiecare in parte.Asta o faci selectand wavul sagetica dreapta write,bifezi compression si verifici sa fie correcte setatrile acolo sfx,bass drum etc si dai ok.Bafta |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Ok. Am înțeles cum se face pe părți, dar exista și o modalitate de compresare în totalitate?
|
||
Back to top |
|
||
Marian80 |
|
||
gigiflo a scris ... Ok. Am înțeles cum se face pe părți, dar exista și o modalitate de compresare în totalitate? Din pacate nu cred ca se poate . Leneaaa asta!!!!! |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Am mai "dat în carti" și am aflat urmatoarele: 1. comprimarea se refera la wav-urile ce formează un ton și poate fi făcută individual sau complet (all sample); 2. o comprimare per total nu este recomandata întrucât la decompresare pot apărea erori; 3. comprimarea nu înseamnă automat o eliberare a spațiului de 50%, mai ales când este făcută per ansamblu; 4. procedura corecta ar fi de a comprima tonul mai întâi și apoi de a-l folosi în style-uri, SMS, Performante, etc.. |
||
Back to top |
|
||
Marian80 |
|
||
gigiflo a scris ... Am mai "dat în carti" și am aflat urmatoarele: 1. comprimarea se refera la wav-urile ce formează un ton și poate fi făcută individual sau complet (all sample); 2. o comprimare per total nu este recomandata întrucât la decompresare pot apărea erori; 3. comprimarea nu înseamnă automat o eliberare a spațiului de 50%, mai ales când este făcută per ansamblu; 4. procedura corecta ar fi de a comprima tonul mai întâi și apoi de a-l folosi în style-uri, SMS, Performante, etc.. Si eu dau in bob si am aflat ca SMS e pe la companiile de telefonie !!! :-))))) |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Nu am "gustat" prea bine gluma, probabil nu am inteles-o în același sens al exprimării, însă mulțumesc pentru ajutor! Și e unul cat se poate de sincer... |
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
![]() ![]() Registered Member #289
gigiflo : ai scris SMS si trebuia STS...de-aia nu ai inteles gluma....
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
myrcyone a scris ... gigiflo : ai scris SMS si trebuia STS...de-aia nu ai inteles gluma.... Da, asa este. Multumesc tuturor! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |