Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Despre seturi, caractere, muzica, softuri, vanzari, strategii si altele... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
ValiCretu a scris ... Va asigur ca Marius Gerea este un om inteligent si serios... dar ca toti muzicanti este orgolios...asta este...toti suntem orgoliosi...ne pare rau cand "cineva" ne desconsidera munca si dupa sute de ore de lucru ..in loc de multumiri, primim...invective! Am vazut ca sa pomenit de Costel Buga, un lucru foarte bun...sa mai extindem putin lista;Vasi Onica,RC,Costel Vatamanu.Dan de la Mereni,Nelu Saftica,Marius Gerea,IR,Seby Pandele,Vali Ganea,IulicaT ,Pauleti Cristian,Costel de la Turnu,Banana Valcea,Japo TM,Lilian Targoviste,SB,Cristian Dutu(cei carora le-am dat doar initialele sunt pe acest Site si nu vreau sa-i implic in aceasta discutie) ...sunt doar cativa din cei care fac Styles in aceasta tara!Respect maxim pentru baieti!!...muncesc mult...pierd multe ore lucrand ...sunt perfectionisti, vor sa faca ceva bun!...iar mai devreme sau mai tarziu materialele lor ajung cu sau fara voia lor la toti utilizatorii ....este ceva firesc in aceasta "era a internetului"...asa ca acesti baieti nu se pot apara decat, incercand sa vanda cat mai multe seturi odata! ....sa vorbit despre legalitate si drepturi de autor ...corect...pare frumos, dar sa va spun cum stau lucrurile in realitate(am fost si m-am interesat despre obtinerea "Dreptului de autor")...daca in styles facute de tine cineva "intra" si modifica o nota sau adauga una in CV,Fill.Intro,Ending...surpriza...legal nu mai este style-ul tau!..da ati citit bine...nu mai este style-ul tau!...si atunci cum sa te aperi ca munca ta sa nu ajunga la vanzare in alt set cu doua initiale in coada!!! ...da...nu prea ai cum!...ramane doar "partea morala" sa-i spunem ..."Rusinea"...si ce facem daca persoana care a "imprumutat" style-ul de la tine nu are "Rusine"("Imprumuta" cateva styles de la tine, mai..."primeste in email"cateva styles care apartin colegilor enumerati mai sus...mai foloseste samples de la Florin Dumitru ...mai are tambalul facut de Studio Bucos...)!...nu prea mai sunt obtiuni!...decat...sa te uiti cum scoate un "SET BOMBA" cu peste 200 styles(imprumutate) iar aportul lui la creearea lui este de 5%...si tu ramai cu...munca! Poate o sa privim campionatul european de fotbal la bulgari....poate suntem preocupati cu coruptia(DNA)...poate traim intr-o tara de care uni rad("Romanika aia a voastra")...dar...poate...cine stie...intr-o buna zi se va uni si aceasta breasla a muzicantilor...vor disparea certurile...iar obiectivele noastre vor fi mai precise si mai aproape de realizat! Avea Maestrul Celibidache un comentariu inteligent despre muzicantii, scuze, lautarii romani! Daca nu exista echipa unita, totul e varza calita! Orgoliul distruge pe multi sau pe toti chiar! Pana la fapte reale, totul e orgoliu mai ales cand muncesti fara cap si asta sa vazut le cei care nu m-au ascultat! Degeaba plang acum si se victimizeaza, au pierdut trenul! Mai au o sansa, sa-l astepte pe urmatorul...atentie, nu sta mult in gara si sa nu-l piarda si pe ala!!! [ Edited Mon Apr 25 2016, 04:21AM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Ca sa poata toata lumea sa zica tot ce-i trece prin cap si ca sa fie toata lumea On Topic, am schimbat denumirea thread-ului si l-am incadrat la Discutii generale, categoria Saorma nu exista...
|
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
Registered Member #648
AD, setul tau este spart de mult tare....probabil la nici o luna de cand l-ai scos....poate e ceva psihologic si oamenii vor originalul, ca sa fie siguri...dar era si f simplu avand tonurile vechi....si ca sa intelegi si de ce spun asta...odata ce ai tonurile, denumirile lor si mai ai un set encodat ca sa faci comparatie, pur si simplu vii cu samplerele vechi si inlocuiesti in oscilatoare exact ce trebuie sa inlocuiesti si se aude 100% identic....repet 100%....pt ca ramai cu numarul si pozitia exacta a oscilatoarelor din setul original....foarte simplu!!!!!! daca, chiar doresti pot sa-ti demonstrez....imprumut un PA3 de la un prieten si pot sa filmez...deci pot spune ca nu ai dat gratis pana la urma tonurile alea, pt ca ulterior LE-ai VANDUT.....ai si recunoscut ,,daca nu va dadeam eu tonurile free inainte!!!!! Trage te rog conlcuzia!!!! Ce ai dat free????....cu tot respectul....si inca o data iti reprosez....si iti aduc aminte, ca sunt multe care nu-ti apartin...si totusi le-ai vandut...indiferent cat bine ai facut, nu dai dovada de integritate morala!!!! La mine e simplu...sper sa inteleaga si altii, ce am de fapt cu tine...ori esti domn pana la capat, ori nu mai esti si gata....asta am cu tine!!!! O sa vezi ca si Marius are dreptatea lui....o sa vezi cum o sa te simti cand va pune setul free la download
[ Edited Mon Apr 25 2016, 04:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
geogenesys a scris ... AD, setul tau este spart de mult tare....probabil la nici o una de cand l-ai scos....poate e ceva psihologic si oamenii vor originalul, ca sa fie siguri...dar era si f simplu avand tonurile vechi....si ca sa intelegi si de ce spun asta...odata ce ai tonurile, denumirile lor si mai ai un set encodat ca sa faci comparatie, pur si simplu vii cu sanplerele vechi si inlocuiesti in oscilatoare exact ce trebuie sa inlocuiesti si se aude 100% identic....repet 100%....daca, chiar doresti pot sa-ti demonstrez....imprumut un PA3 de la un prieten si pot sa filmez...deci poti spune ca nu ai dat gratis pana la urma tonurile alea, pt ca ulterior le-ai vandut....cu tot respectul Mai baiatule, eu te cred ca traiesti intr-o criza prelungita si intr-o eroare definitiva! Daca ai incercat setul copiat prost, ai dreptate ca acolo e Braci Ingrasat,Acordioane date de mine gratuit si tambal chisinau dar, in setul Original e altceva! Poti sa faci oscilatoarele pana le dai peste cap, nu suna la fel. Toti astia, inclusiv o persoana care se pretinde respectabila pe aici, a incercat acelas set copiat prost! De aia nici nu ne intelegem, eu vorbesc de setul original, voi de ala copiat prost! De cand l-am scos v-am rugat sa-l spargeti si canci...copiati,copiati,copiati si prost pe deasupra! Seturile de tobe in ala copiat e altceva, niste rasuri de la manele, basuri fara loop, chitari fara loop, plus multe altele ca sunt prea multe detalii importante! Cel mai bun exemplu uitate la volumul setului original si fa comparatie cu cel copiat prost! Sa ziceti mersi ca v-am lasat Style-urile la liber, altfel nu aveti cu ce completa seturile voastre de vanzare! E de acum nici alea nu o sa mai fie la liber si nici PAD-urile! Chiar o sa fie o mare supriza pentru toti, noul SET AD, ai sa vezi! Acum sa fiu sincer, dupa aproape 4 ani de cand l-am scos, chiar nu mai conteaza daca-l spargeti sau nu, cu toate ca eu stiu ca niciodata nu o sa-l spargeti! Eu chiar nu am dormit perioada asta, ai sa vezi in viitorul apropiat! Hai sa fim sanatosi cu totii ca pana la urma, faptele vorbesc. [ Edited Mon Apr 25 2016, 04:09PM ] |
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
Registered Member #648
AD tu nu-ti dai seama la vorba oare??? Eu ti-am vorbit frumos!!! Am si setul tau original pe stick, ce Dumnezeu vii cu baliverne... Si de ce ma jignesti? Fii civilizat... daca nu du-te in lumea ta!!! Ai mai umlbat la volume si in rest ai adaugat oscilatoare din clapa...de asta suna contrabasii diferit spre expemplu...asculta te rog numai cum suna Viola staccato in styluri...ce cozi se aud....nu ma lasa inima sa vad cat de arogant esti...nu te mai bate cu pumnul in piept ca nu suntem toti prosti!!! Jura-te acum in postul Pastelui ca tot ceea ce ai vandut din setul ala e munca ta si numai a ta, 100%!!!! Si asa sa-ti ajute Dumnezeu....iar eu nu ma mai bag niciodata!!!! Nu am treaba cu nieni, nu suport nedreptatea si faptul ca jignesti asa cum si cand iti vine... [ Edited Mon Apr 25 2016, 04:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
geogenesys a scris ... AD tu nu-ti dai seama la vorba oare??? Eu ti-am vorbit frumos!!! Am si setul tau original pe stick, ce Dumnezeu vii cu baliverne... Si de ce ma jignesti? Fii civilizat... daca nu du-te in lumea ta!!! Atunci uite, imi cer scuze...e bine?!? Daca ai stikul original, iti multumesc ca l-ai cumparat, e tot ce pot sa spun! Daca poti sa-l spargi te rog sa mi-l dai si mie sa pot sa-l mai dau la cate un prieten gratuit, ca m-am saturat cate am facut cadou pe banii mei! ...cred ca am dat cel putin 20 de seturi cadou la prieteni si neamuri!!! |
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
Registered Member #648
L-am cumparat, da....in speranta ca va fi util, bun...si am inlocuit tonurile care mi-au trebuit cu tonurile vechi si suna identic....nu este un set util, nu suna cum trebuie, plus ca e limitat...asta e....din tobele tale nu mai am nici una si percutiile la fel...sunt luate din Dynamix....percutiile le-ai luat din alte seturi de pe la straini, sarbi, croati, albanezi...nu stiu exact....dar nu spune ca ai stat sa semplezi percutii....te rog frumos.... Spune odata, barbateste,...da mai baieti, am incercat sa va ajut cu ce am putut!!!...si-ti multumim oricum pentru asta....dar na, am mai mintit si eu...am luat de colo ceva, de colo altceva si am facut un set...v-am dat niste tonuri free, pe care le-am vandut ulterior...ei si ce??? e munca ta pana la urma, asta e! Vom intelege si gata, am terminat balciul!!! Spune adevarul! NIMENI, nu sempleaza atatea instrumente, percutii tobe, tambale, etc....e prea mult, costa o groaza de bani....plus ca nu ai cum....deci e limpede.... Si nu mai jigni lumea!!! [ Edited Mon Apr 25 2016, 04:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
geogenesys a scris ... L-am cumparat, da....in speranta ca va fi util, bun...si am inlocuit tonurile care mi-au trebuit cu tonurile vechi si suna identic....nu este un set util, nu suna cum trebuie, plus ca e limitat...asta e....din tobele tale nu mai am nici una si percutiile la fel...sunt luate din Dynamix....percutiile le-ai luat din alte seturi de pe la straini, sarbi, croati, albanezi...nu stiu exact....dar nu spune ca ai stat sa semplezi percutii....te rog frumos.... Acum eu cu ce sunt de vina daca nu-ti place?!? Eu am spus inainte sa-l cumperi sa-l testezi, nu? Nu pot multumi pe toti si nimeni nu poate asta! Incearca sa nu mai faci afirmatii neadevarate cu Dinamix si alte aiureli! Nu ma cobor sa-ti zic mai multe...o las moarta ca tot nu ajung nicaieri cu tine. [ Edited Mon Apr 25 2016, 04:29PM ] |
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
Registered Member #648
AD, folosesti acel limbaj...,,nu te cobori,,..tot agresiv si nepoliticos...dar daca ti-as spune ca intelectual iti sunt superior si sunt si convins de asta? cine s-ar cobori atunci? Te rog ultima data, si nu ma mai bag!!!! E lume multa si subiect interesant! Jura ca e munca ta in setul ala, 100% si va trebui sa te cred! Mizez pe constiinta ta!!!!Restul pentru mine nu are nici o importanta!!!! De fapt exceptie ar face toba lui Onica si zongura, pe care ai recunoscut chiar in prezentarea setului, ca le-ai imprumutat....dar vorbim de restul!!! te rog....si chiar nu mai am nimic cu tine! Dimpotriva, respect pentru ajutor!!!! Uite te mai incurc inca o data....ai spus, pot sa jur, ca AI SEMPLAT ACUM DOI ANI CRED, IN VARA, TAMBALUL LUI CRISTI NUCA!!!!!! Tocmai ai pus la download Tambal Nuca brut si uite ce ai comentat : ,,Baieti asa l-am primit si eu si stiu ca e mult de munca, eu am muncit la el cred ca doua luni, sa le tai sa le acordez sa scot sunetul ala de metronom, apoi sa fac din asta scurt si lung si va asigur ca a iesit un tambal reusit pentru clapa! Sa vedeti si voi cat se munceste la un ton sa-l faci functional in clapa, apoi sa vina un gica contra sa zica ca e facut de el sau ca l-ai furat de la el! De acum promit sa va dau numai tonuri semplate brute. Nici eu nu m-am nascut invatat!,, DECI, CARE ESTE ADEVARUL??????? L-ai primit sau l-ai semplat!!!! Fii odata cinstit, odata pentru totdeauna si vom intelege!!! Nimeni nu-ti ia restul de merite!!!!! Asteptam cu nerabdare!!! [ Edited Mon Apr 25 2016, 04:52PM ] |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Nu cred ca poate sa sparga nimeni deocamdata seturile Korg encodate. Encriptarea e profesionala. Nu stiu daca mai sunt in Romania si alte seturi encodate (eu doar de setul AD stiu) dar adevarul e ca este diferenta intre setul encodat si cel copiat. In primul rand o diferenta sesizabila e Tambalul. Cel din setul copiat are un zgomot de fond pronuntat pe cand "Tambalul Nuca Brut" postat de AD azi, are semplere de calitate si daca e acelasi cu cel din setul encodat, atunci e diferenta clara intre cele doua. Asta e unu la mana. Doi la mana: Cele 8 seturi de tobe "Ro Kit 1-8" din setul "copiat", la fel, sunt mult mai slabe. Am facut comparatie cu cele din pa300 si e diferenta mare, mai ales la "Ro Kit 8" care are 11mb in setul encodat de pa600(e plin de samplere) iar cel "copiat" (to de pa600)are, atentie 403kb E facut mai mult cu wavuri din factory. Trei la mana: Kiturile de percutii "Ro perc 1-4" din setul copiat de Pa600 nici macar nu se aud. Sunt samplere compresate. Probabil pe pa3x or merge dar pe pa600 se aud doar wavurile din factory. Din aceasta cauza padurile cu percutii nu merg, decat cele bazate pe "Ro Perc 5" (singurul Kit de Percutie functional dar la fel mai slab decat cel encodat). Strigaturile din setul copiat nu merg pe Paduri pentru ca nu sunt asignate corect. In setul original sunt pe Ro Kit 8 (daca nu gresesc) iar in cel "copiat" in Ro Kit 7 (si nu sunt toate) Mai sunt si alte diferente pe care nu le-am inclus in cele de mai sus. Concluzia. Sunt mai multe seturi AD. Cel putin 4. Unul dat free in 2013, cred de insusi AD Unul copiat "prost", care e si aici pe site. Unul copiat mai bine si care suna fata de original 70-80%, dar la Tobe e la fel de "prost" copiat ca cel dinainte. Si cel original. Totusi nici unul nu suna mai bine ca originalul. Deci cine vrea sa aiba calitate maxima, tre sa puna banul jos Cei care nu vor/pot/permit, se multumesc cu cele copiate. Totusi seturile copiate au si o latura buna (sa nu omit asta). Nu te mai stresezi cu Cheia USB, care pentru multi e o pacoste. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |