Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
mixer digital rcf m18 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Habica |
|
||
Registered Member #1792
Ce parere aveti? ma gandesc sa risc.
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
Si eu ma gandesc la fel mai ales ca am fost la magazin si am "bibilit" cam o jumatate de ora la minunea asta tehnica. E ceva foarte practic si bine pus la punct. Dar parerea mea (fara sa jignesc pe nimeni), este ca e pentru minti un pic mai luminate. Este si varianta m8 mai ieftina si evident cu mai putine canale. Nu voi vorbi acum detailat despre ce poate, e foarte complex softul bine pus la punct si ca si alte aplicatii cu posibilitati de update. De sunat suna superbine si marele avantaj e ca are wireless propriu nu depinzi de nici o retea. Eu cant cu un mixer LPAD 16 tot de la RCF si sunt foarte, foarte multumit. Am curaj sa-l pun la comparatie cu orice Dynacord. Iar la pret e cam a treia parte fata de un mixer D fara amplificare. Inca mi se pare ca la prezenta sta mai bine decat Dynacord. Acum fiecare cum aude si cum gandeste. Ma atrage si pe mine acest mixer dar deocamdata e mai greu cu investitiile.. Ceea ce vad eu bun e ca poti instala softul in acelasi timp pe mai multe deviceuri si fiecare isi poate regla cum vrea canalul pe care canta. De ex chitaristul isi poate alege pedale, efecte.. si poate folosi chiar pedala controller. Pe mine cel care stau in spate la orga si sunt si mixoman ma cam bazaie cei din fata "da volum, da bas, da efect".. Ce fain ar fi sa-i pun tableta in fata pe un suport si sa-si dea ce vrea ))) |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Ce amplificare folositi la Lpad 16? Boxe active? Si daca da, de ce fel?
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
RCF musay!!! aktive mici şi jucăuşe! [ Edited Sat, 23 Apr 2016, 03:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
angelitto a scris ... Ce amplificare folositi la Lpad 16? Boxe active? Si daca da, de ce fel? Folosesc boxe RCF active. Am avut si pasive de 12 toli, si active de 15 dar le-am vandut toate. Acum am numai sateliti de 10 toli. Doua din seria D-Line si doua Art 710. La sub am avut doua RCF active de 1000W dar una am vandut-o era prea mult in sala si mai mult statea. Pe fata folosesc doar cele doua D-Line, o boxa Art 710 e monitor.. Suna prea tare cu 4 sateliti innebunim oamenii. |
||
Back to top |
|
||