Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
E 300...stie cineva? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Neuronu Intelectual |
|
||
Registered Member #5453
cu mare placere v-as arata dar nu stiu sa folosesc programele de inregistrare. am avut instalate in laptop cubase sx3 dar nu ma pricep sa il folosesc asa ca l-am sters dupa ce m-am enervat o data tot jucandu-ma pe el. nu am nici placa de sunet externa. cineva mi-a zis ca imi trebuie. dar tot cineva trebuie sa imi arate cum se lucreaza pe acest program. nu stiu sa il folosesc
|
||
Back to top |
|
||
ionut bogdan |
|
||
Guest
|
e o clapa buna pt banu care face mai ales saxul de pe ia nu o sa-l auzi pe nici un roland iar secwnterul e cel mai bun de facut negative si cel mai simplu de umblat cu el ritmurile nu se potrivesc de a alte clape si le faci doar din song
|
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
E ok E-300 , numai ca e cam veche!
|
||
Back to top |
|
||
ionut bogdan |
|
||
Guest
|
e o clapa buna(saxul e cel mai bun ton de la roland)ma refer de la toate clapele cu aranger iar segwnterul e cel mai usor de lucrat cu el nici un roland cu segventer nu are posibilitatile lui de lucrat cred ca e cel mai complet
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |