Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cel mai bun set, între profesionalism si experienta personală... |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
Pe aceiasi idee, mie imi plac din setul AD: Acordeon B, Grup 10, Taragot 2. Din setul lui Sorin Manu de pa600 imi place CantoraStudio AM. Din setul lui Oprea Marian imi plac asa: Tmbl-tyros 4-ram, Contrabas-ram, BraciPliciMari2, Braci T4---pa2.
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Styles Sorin Manu: Hora dans, Hora Tyros 4, Hora SP, Cararea Nuca, H.Lenta-Olt, Sarba Student SM Styles Viorel: Hora lenta, Sarba de joc, Hora buna Styles Grisha: Batuta Moldova, Hora 2014 Styles AD: Hora Muntenia, Sarba Romania, Hora Lautari |
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9037
Salutare, In opinia mea, exista o problema in momentul in care iti faci setul propriu, adunand diverse tonuri si kituri de tobe din seturile existente, si anume: frecventa de redare. Elementele enumerate emai sus sunt semplate de diverse persoane, in diferite conditii, mai mult sau mai putin profesionale, cu diverse echipamente. Astfel, frecventele lor sunt diferite. In momentul in care iti setezi mixerul sa sune bine pe tobe....este posibil sa nu mai sune bine in frecventa instrumentele solo, sau invers. Eu mi-am achizitionat un Set turcesc si Dongle key aferent de la distribuitorul korg Turcia, si este o mare diferenta intre seturile existente ( facute din "adunaturi" ) si setul egalizat profesional in studio ca frecvente, velocitati. Globalul este de asemenea personalizat ptr acest set in Limiter, in Equlizer. Numai bine va doresc. |
||
Back to top |
|
||
emilian1 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15955
Eu detin un PA600 si folosesc set-ul lui Viorel de la Barlad, e un set foarte bun doar ca pentru pasionatii de muzica populara sunt prea putine ritmuri (parerea mea) dar la capitolulk tonuri in special la viori Viorel a facut o treaba foarte buna, daca ar fi sa fac o combinatie de seturi asi lua doua-trei tambal_uri si niste ritmuri de la AD si le-asi adauga pe set si ar fi perfevt dupa parerea mea.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |