Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
the box pyrit15 A review |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
LINK: Click aici ! nu prea am gasit nici o informatie utila despre acest model..ce parere aveti?
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Salut Alin, Este o greseala cu 350W RMS si 1400W peak? Chiar daca SPL este mare, totusi are watti cam putini la banii astia... Altfel... la bani mai putini, kilograme la jumatate si calitate sunet foarte buna, eu as alege Alto TS 212 - 550 w LINK: Click aici ! Spor, Marius |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
ms Marius pentru sfat... caut o boxa activa in jurul a 20mil..mi s a mai spus ca boxele ALTO se aud bine..din intamplare am mai gasit si modelu acesta LINK: Click aici ! nu sunt fan a unei firme anume..orce in afara de Behringer:D
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Alin, uita de Samson, se aud rau, mai rau ca Behringer B112! Le-am ascultat comparativ cand m-a rugat un prieten. Nu stiu cu ce canti acum pe fata, dar crede-ma ca o sa-ti placa mult ce vei auzi tu, daca mergi pe varianta Alto. Daca ai drum prin Bucuresti, ne intalnim si asculti cum suna Alto TS 112A, pe care il am eu. Suna foarte bine! Si nici nu dai toti cei 2000 RON. Asta este boxa de cantat pe fata cu ea, ca monitor o vei tine la jumatate de volum. |
||
Back to top |
|
||