Forums
| Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Negative |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Pe mine ma cheama Ion | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| Alinionel |
|
||
|
Guest
|
Buna seara! Cine ma poate ajuta si pe mine cu negativule piesei Pe mine ma cheama Ion -Ion Paladi. Va multumesc frumos!
|
||
| Back to top |
|
||
| Eduard1231 |
|
||
|
Guest
|
uite-l aici. descarca l !!~ LINK: Click aici!
|
||
| Back to top |
|
||
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[Content] Salut! Se poate sa primesc acces de download? Momentan doresc doar un set de pe site. Am zeci de seturi ce urmeaza a fi incarcate, multe din ele care nu exista la download. Multumesc!
Salut! Se poate sa primesc acces de download? Momentan doresc doar un set de pe site. Am zeci de seturi ce urmeaza a fi incarcate, multe din ele care nu exista la download. Multume [more ...]
[Content] Re:
Am rezolvat ! A mers cu browserul Vivadi ! Mulțumesc frumos !
[Content] @Excl: probleme de acest gen ar fi trebuit sa le postezi pe chat sau forum, nu aici pe pagina de cereri de acces la download! Ca sa-ti raspund: fisierele pe care incerci sa le incarci respecta specificatiile mentionate pe pagina de upload?
"Allowed filetypes: .sty | .stl | .mid | .kar | .rar | .zip | .7z | .gz | .jpg | .png | .gif
Any other filetypes uploaded will be instantly deleted.
Maximum file size: 300M"
@Excl: probleme de acest gen ar fi trebuit sa le postezi pe chat sau forum, nu aici pe pagina de cereri de acces la download! Ca sa-ti raspund: fisierele pe care incerci sa le inca [more ...]
[Content] Re:
Am citit acum ! Multumesc ! Intrebarea mea ramane de ce nu merge sa incarc seturi chiar si de pe browser ul Firefox ?
[Content] @Excl: ai citit mesajul de mai sus, cel cu "UPDATE 2026.03.19"?
De asemenea, exista si pe forum un post cu acest subiect: LINK: Click aici!
La fel, citește în regulament la "Accesul al downloads > Punctul C", adică aici: LINK: Click aici!
@Excl: ai citit mesajul de mai sus, cel cu "UPDATE 2026.03.19"?De asemenea, exista si pe forum un post cu acest subiect: LINK: Click aici!La fel, citește în regulament la "Accesul [more ...]