Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Behringer PMP4000 bun pentru lautarul de cort? |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Crissys123 |
|
||
Registered Member #15625
Va salut , nu sunt profesionist , dar am inceput sa cant p-aci , p-acolo .. un botez, un majorat eect ect.. pana acum am cantat doar pe powermate 600-2 al unui vecin .. si acum as vrea sa imi iau statia mea sa nu mai depind de nea nelu ... m-am gandit la modelul asta PMP4000 , l-am gasit in germania la 1700 lei .. cea ce mi se pare perfect. ce parere aveti ?
|
||
Back to top |
|
||
edighegoiu |
|
||
Registered Member #15449
Din auzite nu prea sunt bune dar si pretul spune asta in comparatie cu celelalte. In banii astia nu prea as merge pe behringer, eu as merge pe yamaha. Depinde de ce boxe ai...
|
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
ce faci tu, live, cauta un powermate 600 2 , second hand.....faci live, nu ai ce cauta cu behringer sau altele, in comparatie cu power mate, behringer e foarte jos, iti spun eu ca behringer am avut mai intai, si cand am incercat dynacord, nu m-as mai intoarce la behrniger. cauta un powermate 600 2, cam la vreo 2900 de lei , il poti gasi chiar si mai jos. mult spor , asta e sfatul meu.
|
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
sau un cms 600, depinde de ce boxe ai si de ce putere vrei
|
||
Back to top |
|
||
iulianpuscasu96 |
|
||
Registered Member #9995
Salutare! Behringer am auzit ca au probleme cu potentiometrele....eu am vazut doar 2 care aveau problema asta si e foarte urat sa.ti faca niste caraituri de.ti sar timpanele in timpul cantarii. Cica ar fi foarte proaste materialele folosite, dupa cum am zis, eu am vazut 2, dar am auzit ca majoritatea au problema asta dupa un timp. Si eu as merge pe dynacord. Chiar daca multi zic de dynacord ca sunt pentru tigani si alte chestii.....sunt rezistente si sunt de calitate buna, sunt mixere care suna mai bine dar ti.e mila de ele cand iesi si canti pe afara in praf si sunt mult mai sensibile.
|
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
Registered Member #9037
Salutare, profit de acest thread in speranta ca ma puteti ajuta. Detin un mixer Behringer, si nu stiu pe ce canal sa conectez un Clarinet: Pe intrarea de Line sau de Hi-Z/Line ? Aceste optiuni le am . Multumesc. [ Edited Tue, 11 Oct 2016, 04:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
salut, pe line se conecteaza . Eu asa stiu
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Hi-Z e pentru chitara, ca are un sunet mai puternic. Microfoanele nu se conecteaza pe Hi-Z. Deci pe Line.
|
||
Back to top |
|
||
luc1an |
|
||
Registered Member #15667
Clarinetul nu se conecteaza la un mixer.Eventual se conecteaza microfonul la care va canta clarinetul sau doza. daca este un aparat emisie receptie, daca iesi pe xlr din receptor,atunci tot pe xlr intri si in mixer |
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
Registered Member #9037
Multumesc.
|
||
Back to top |