Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Impedimente incarcare style uri psr 9000 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Saturn |
|
||
Registered Member #18411
Mai bine schimba hdd cu un emulgator card și ai și viteza mai mare și stabilitate dar și mai ușor scoți doar cardul îl pui in calculator încarci ce vrei pe card îl pui înapoi si ai terminat
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Posted by stelitapar on 18 Dec : 00:27
Salutare am incarcat si eu un set si am donat de 2 ori..am doat 5 stele . Va rog macar o descarcare pe zi . Multumesc din suflet ! Voi posta seturi in continuare dar doresc si eu [more ...]
[download] Korg Pa5X Artist Edition Version 2.0 Posted by Solo.4 on 17 Dec : 20:10
Hello link not working
[download] RoFolclorCM24 Posted by Mihai13 on 12 Dec : 08:56
Adryan,Styleurile sunt:De la Yamaha: Vasi Onica si Vatamanu-setul YamahaDe la Korg: restul, o parte convertite de Marcel Ursache.Ce-am putut face s-a cam facut, ar mai fi cateva in [more ...]
[download] PA300 set bomba Posted by cipri on 10 Dec : 12:00
Multumesc !
[download] RoFolclorCM24 Posted by adryan81 on 09 Dec : 12:57
Tot respectul pentru ceea ce faci Mihai, intr-adevar nu se gaseste niciunde gratis ceea ce ne-ai daruit tu din munca ta si stiu cata munca este in spate. Vreau sa te intreb daca st [more ...]
|
|
"Cu cât ai mai mult succes, cu atât devii mai mult un produs al ceva care generează bani."
FB