Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Alegerea potrivita a unui amplificator !!! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
giorgio14 |
|
||
Registered Member #13217
Va salut cu respect dragi colegi ! As avea si eu nevoie de o parere in alegerea unui amplificator potrivit pentru mine . Dispun de doi basi VariLine SUB 18 , doua VL-uri 212 si un powermate 1000-3. As dori sa stiu si eu ce amplificator mi s-ar potrivi pentru '' a le satura'' daca imi dati voie sa folosesc termeni mai putin academici . Din cate am auzit amlificatoarele de la crown , dynacord si QSC isi fac treaba destul de bine insa sunt indecis..... Voi ce amplificator mi-ati recomanda ?
|
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
eu iti recomand sa mergi pe dynacord ! Dynacord ai, mergi pana la capat to cu dynacord , ca nu vei regreta. Am un amic care are aceeasi formula de boxe si are 2 amplificatoare de la Dynacord. Mult spor !
|
||
Back to top |
|
||
dorelclape |
|
||
Registered Member #6313
O varianta ar fi dynacord xa400 , are suficienta putere , si-n plus are si DSP incorporat !
|
||
Back to top |
|
||
fantastic |
|
||
Registered Member #15640
Daca Vrei sa te joci cu ele iti recomand FP 10000 Q de la LabGruppen
|
||
Back to top |
|
||
dorelclape |
|
||
Registered Member #6313
fantastic a scris ... Daca Vrei sa te joci cu ele iti recomand FP 10000 Q de la LabGruppen Am gasit si clona -Made in china- , care este muult mai ieftina . Nu voi mai deschide alt thread ,asa ca intreb aici colegii daca au idee de amplificatoarele Powersoft M50Q ! oscilez intre dynacord pm2600 si acest powersoft !! [ Edited Tue, 18 Oct 2016, 09:34PM ] |
||
Back to top |
|
||
giorgio14 |
|
||
Registered Member #13217
nu prea as merge pe chinezarii........totusi amplificatorul as dori sa dispuna de un DSP incorporat
|
||
Back to top |
|
||