Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ati auzit acesti basi Nexo RS15-C ?! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
dorelclape |
|
||
Registered Member #6313
De cateva zile caut o pereche de basi sh , care sa sune ok . Initial ma orientasem catre Dynacord fx20 , dar nu am banii necesari sa-i cumpar noi din magazin , iar sh am gasit in mare parte doar clone . Sunt constient ca pentru Nexo trebuie sa cumpar si procesorul , dar nu stiu cum se aud in cantare ! [ Edited Tue, 15 Nov 2016, 07:52PM ] |
||
Back to top |
|
||
Seva |
|
||
Registered Member #11086
Foarte scumpi ...si cu amplificarea ... ajungi la 10 mii de euro ...cred |
||
Back to top |
|
||
Seva |
|
||
Registered Member #11086
Parca avea cineva de la Focsani ,de la o formatie Sentimentalii ,daca nu ma insel , ceva sistem Nexo la vanzare ,am vazut in toamna asta ,parca ...pe Olx ..nu stiu exact siteuri de astea de vanzari
|
||
Back to top |
|
||
dorelclape |
|
||
Registered Member #6313
Noi le cumparam la jumatate de pret Nicule , iar pe amplificare cred ca o sa ma uit pe la Crown !
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Salut Dorel, Nu am ascultat acesti basi, dar de-a lungul timpului am ascultat diverse sisteme de sunet de la Nexo, inclusiv cel din granit si pot spune ca suna senzational! Merg frecvent in clubul Interbelic, in Bucuresti, si tot sistemul lor de sunet este de la Nexo... si se aude foarte bine, peste tot in locatie, iar forma locatiei este ciudatica, adica este orientata mai mult catre o arhitectura deosebita decat catre acustica. N-as sti sa-si spun lucruri legate de calitate, durabilitate, dar calitatea sunetului este foarte, foarte buna! Marius [ Edited Wed, 16 Nov 2016, 12:32PM ] |
||
Back to top |
|
||