Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Demo Set MG 2017 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
adryan81 |
|
||
Registered Member #6917
Felicitari Marius, este de acolo, adica de aici din banat, ca o sugestie daca imi permiti, poti folosi ca si ton de instrumental, acordeon sau sax, tonurile acelea de dx sunt de baza la sarbi desi tot mai multe formatii incep sa abordeze acel stil, in folclorul banatean, baza este sax-ul si acordeonul, desi tot mai putini sunt cei care respecta asta....in rest, impecabil, imi place mult
|
||
Back to top |
|
||
MariusG |
|
||
Registered Member #15614
Am piese de banat "folcloric" adica cu bas si braci in care folosesc asa cv! O sa postez cat de curand.
[ Edited Tue Dec 13 2016, 09:42AM ] |
||
Back to top |
|
||
maru_pa1x |
|
||
Registered Member #15885
Salut!Suna f frumos demo-urile , altceva fata de ce se aude peste tot !As avea si eu cateva' chestii' sa zic asa legate de styluri ptr MariusG ca am vazut toti ca e un baiat f capabil si anume din ce am vazut si ascultat cel mai bun balans ptr stylurile de banat se pot auzi la formatia Tigrovi de la sarbi, am vazut claparul trupei foloseste mult ca si bas ceva de genul goran bas si la dreapta un braci mai deschis ,bn pe ei i ajuta f mult toba aceea rece se aude f plin care nu stiu daca se poate sa o faci sa sune in aranjor asemanator cu ce e acolo.Daca incerci la stylurile din demo puse mai sus sa se auda toba mai in fata si sa ii bagi si un fus pe toba oare nu ar fi mai bn. La hora mare de banat ceva gen Lupsa ar fi ok .La sarba tot asa un bas gen goran bas ,toba plina sa se auda si premierul si fus pe toba . Am incercat sa le fac dar nu am reusit m-am incurcat prin fx-uri si eq-uri sa le dau plinete dar nu mere la mn. asta e..Sunt doar parerile mele si daca vrei sa incerci ceva din ce am zis eu poate iese ceva bun . Sanatate multa la toata lumea !
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Salut, Marius! Ce ai postat tu e sarbeste. Si eu ma asteptam la bas si braci si acordeon cand am citit ca e demo din banat.
|
||
Back to top |
|
||
MariusG |
|
||
Registered Member #15614
Sunt melodii ale lu Puiu Codreanu,Andreea Voica ,Simi Deac si Nicu Novac
|
||