Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland

<< Previous thread | Next thread >>
emulator compatibil cu roland g800
Go to page   <<      
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
alinbz
Tue, 14 Feb 2017, 05:17PM

Registered Member #10218
merge si cel fara R in coada... dar trebuie modificat firewall si jumperi ..usb de 2gb....mai mare face nazuri....concluzia finala...eu am reusit.emulatorul functioneaza perfect pe g800.....trebuie rabdare fantastica pana vine din china daca il comandati de pe ebay...plus timp pierdut la posta vamala...birocratie mare....

Back to top
Cristi Audya
Tue, 14 Feb 2017, 06:17PM
Guest
Am de vânzare așa ceva,cel cu ,,R"

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[download] Ritmuri 2025 pentru manele , hore, sârbe, etc - Korg PA4x Latest comment Posted by ibaradu on 01 Oct 2025, 09:43
Este setul MH platinum 25.

[download] Set Korg M3 Ciocoi Latest comment Posted by valystanga on 29 Sep 2025, 16:08
ce parola are arhiva?

[download] Set Korg Pa300 cu manele noi - Sarerik Latest comment Posted by unaidiu on 27 Sep 2025, 00:16
Multumesc Sarerik !!!

[download] Styluri interne de la Korg Pa3x si alte modele pentru Yamaha Latest comment Posted by guiu on 26 Sep 2025, 20:51
exista styluri interne de la Pa1000 sau Pa5x convertite pentru Yamaha?Stie cineva?

[Content] Buna ziua Banika sunt, va rog sa ma acceptati sa descarc fisiere, va multumesc.

admin: Ai încărcat 5 fișiere, ai primit acces temporar să descarci și tu 5 fișiere
Latest comment Posted by Banika on 20 Sep 2025, 13:46
Buna ziua Banika sunt, va rog sa ma acceptati sa descarc fisiere, va multumesc.admin: Ai încărcat 5 fișiere, ai primit acces temporar să descarci și tu 5 fișiere

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap