Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Set Korg Pa300
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Organist
Sun Jan 22 2017, 07:14AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 237
Va salut prieteni....are cineva setul lui Denis pentru korg pa300?

Back to top
gigiflo
Sun Jan 22 2017, 07:46AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1362
LINK: Click aici !
Daca depaseste memoria RAM, il poti incarca pe segmente: User 1 si User DK din Sound, Style, Performance si apoi din User 2 din Sound iei ce instrument iti place in functie de spatiu. Bafta!

Back to top
Organist
Sun Jan 22 2017, 07:58AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 237
gigiflo a scris ...

LINK: Click aici !
Daca depaseste memoria RAM, il poti incarca pe segmente: User 1 si User DK din Sound, Style, Performance si apoi din User 2 din Sound iei ce instrument iti place in functie de spatiu. Bafta!

Multumesc Gigi...

Back to top
djbossbest
Tue Nov 28 2017, 12:48PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 368
Ca sa nu mai deschid alt topic, A testat cineva set-ul din link este chiar setul real? e cel la care este demo pe youtube? Multumesc

Back to top
StanciuC
Tue Nov 28 2017, 12:50PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 117
Da este setul original

Back to top
djbossbest
Tue Nov 28 2017, 12:56PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 368
StanciuC a scris ...

Da este setul original

Multumiri maxime

Back to top
djbossbest
Wed Nov 29 2017, 03:52PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 368
Ma poate lamuri cineva?, la pa300 varianta ro nu ar trebui ca setul ad sa fie "din fabrica" si cand pun alt set sa imi ramana si ala?? Cand am incarcat setul din link-ul de mai sus a disparut ce aveam din setul AD. Sau a fost mutat undeva nu stiu ca sunt nou in domeniu korg si imi prind urechile. Daca sunteti amabili cu niste info, multumiri. Si mai 2 chestii la sts daca vreau sa schimb volumul la un instrument si le schimba la toate, si vreau sa dau + sau - sa octava pe un instrument si nu vrea.

Back to top
StanciuC
Wed Nov 29 2017, 08:33PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 117
S-a sters setul lui ad cand l-ai incarcat pe asta al lui denis. Poti incarca doar un set nu mai multe si trebuie sa te incadrezi in memoria clapei.

[ Edited Wed Nov 29 2017, 08:42PM ]


Back to top
geanikorg
Wed Nov 29 2017, 09:24PM
Registered Member #14970
Joined: Fri Feb 13 2015, 12:05PM
Posts: 87
eu am setul original,nu se sterge nimic ,stylurile AD sant in fav,1 si fav.2 ,tonurile AD raman la locul lor in usere la inceputul paginilor ,stylurile lui denis sant in fav. 2 pina la 8 si in user 1 si 2 ,iar tonurile sant in usere ,de la pagina 12 incontinuare .daca la tine s-a sters setul AD inseamna ca ce ai incarcat tu nu este setul original denis

Back to top
StanciuC
Wed Nov 29 2017, 09:28PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 117
Este ceva normal sa se stearga setul pentru ca memoria clapei este de 30 mb. Nu se pot incarca 2 seturi pentru ca depaseste memoriaaaaa

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Catalin de la BlejaniDecompr.SET Posted by Grisa on 15 Oct : 13:55
Mersi miki67,sanatate.


[download] 79 de tonuri pentru TVN (Tyors 2 ) Posted by Grisa on 15 Oct : 13:39
Mersi de upload,sanatate.


[download] Roto Toms | Rototom | Roto-toms extrase in formatele .kmp si .wav Posted by viorelpuia on 15 Oct : 13:06
MULTUMESC,SUNT PERFECTE PT CALCULATOR !!!!


[download] AceryFD by Mihai13 Posted by acery71 on 15 Oct : 08:52
Salutare ! Asa este.,am incercat sa elimin cat mai mult posibil tot ceea ce era cu erori , incomplet sau dublura, dar nu cred ca am reusit % . Insa o sa incerc sa schimb putin modu [more ...]


[download] set MT Posted by toma73 on 15 Oct : 01:05
Salut. Care set este ? Ala vechi?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap