Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Focusrite Scarlett Solo |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
viorelious |
|
||
Registered Member #1633
O intrebare de novice. As putea sa trag Pa600 stereo prin Focusrite Scarlett Solo? In software imi arata ca e posibil. Are rost sa-mi fac un cablu jack->XLR? sa trag Left-ul clapei? si right in line-ul interfetei? impedanta fiind diferita si la intrarea XLR zice ca are preamp. As vrea sa ma luminati un pic.
|
||
Back to top |
|
||
viorelious |
|
||
Registered Member #1633
chiar nimeni?
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
încercare...mortu' n-are teoretic nu [ Edited Mon, 23 Jan 2017, 10:34PM ] |
||
Back to top |
|
||
fanica1995 |
|
||
Registered Member #7687
Salut, si eu detin aceasta placa, si la fel am si eu problema asta, dar eu zic ca rezolvarea ar fi un cablucu jack stereo la un capatcu care sa intri in placa si doua jack-uri mono cu care sa intri in clapa. Nu cred ca poti inregistra cu XLR si cu Jack in acelasi timp |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Depinde ce fel de mufa are in placa. Si inclin sa cred ca e mufa nebalansata/mono. In acest caz nu merge decat mono sa tragi. Nu poti baga in XLR ca e de microfon cu amplificare si nu merge. Totusi citeste in manual daca e mufa balansata sau nebalansata.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
poţi testa dai rec stereo la programul PC sau F10 dacă ai adobe audition se cuplează vumetrele şi cu un ac sau şurubelniţă atingi pinii mufei de microfon... dacă ambele canale sar în sus... asta e, imprimă mono dacă sar vumetrele separat, faci cablu spicial pe respectivele canale... |
||
Back to top |
|
||
fanica1995 |
|
||
Registered Member #7687
sa va zic de ce tind sa cred ca jack-ul ar fi stereo, am incercat atat cu Audacity cat si cu Cubase sa inregistrez si daca selectez mono nu pot inregistra pe jack doar daca dau stereo atunci imi inregistreaza pe right, daca ar fi mono ar trebui sa mearga pe left si automat ar merge si mono
|
||
Back to top |
|
||