Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Modificare volume pe track-urile din style |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
padys78 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #200
Salut dragi colegi.Am o nelamurire pe care va rog sa mi-o lamuriti.Intru in Style Record/Edit si aici modific mix-ul din sliderele de volum pe fiecare track dupa bunul plac.Dupa operatiune dau salvare la style si surpriza,la selectare are aceleasi valori la volumele pe track-uri cu cele avute initial inainte de modificare si save. Multumesc |
||
Back to top |
|
||
costy38 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12119
sa modifici volumele trak-urilor in styl pley cobori meniul din colt dreapta sus ,si apesi write stil curent.. in rec modifici eepresion sper ca si inteles cam pe scurt
[ Edited Thu, 02 Feb 2017, 12:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
padys78 |
|
||
Multumesc pentru ajutor Costy.Daca dau Salvare din Meniu de sus se mai schimba tonurile in functie de sectiune: Variation,Intro?De obicei cand salvezi cu Write Current Style Seting se debifeaza si casuta de Original style setting si nu mai schimba tonurile pe variatiuni.Expresionul stiu ala e altceva ,pe mine ma interesau doar volumele pe track-uri care sunt aceleasi pt tot style-ul indiferent de variatiunea cantata.
|
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15381
daca nu schimbi instrumentele de pe track-uri ci doar volumele nu se debifeaza original style setings
|
||
Back to top |
|
||
padys78 |
|
||
Multumesc mult baieti.Cand ajung acasa dupa servici probez.
|
||
Back to top |
|
||