Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Electro-Voice ELX 118 P |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Mrbogdan |
|
||
Registered Member #10324
Salutare dragi colegi!As vrea sa achizitionez o pereche de basi activi si tind catre o pereche de Electro-Voice ELX 118 P!Problema este ca nu am ascultat niciodata pe viu ce pot acesti basi,doar din recomandarea unui prieten ma indrept catre ei!Mi-a spus ca este o investitie ieftina si buna!Este cineva care poate sa-mi spuna ceva despre ei!S-ar potrivi cu 4 Fbt hi Maxx 60(Amplificare Dynacord 1000-3)?Multumesc mult si astept parerile voastre.
|
||
Back to top |
|
||
Marian80 |
|
||
Registered Member #10419
Mrbogdan a scris ... Salutare dragi colegi!As vrea sa achizitionez o pereche de basi activi si tind catre o pereche de Electro-Voice ELX 118 P!Problema este ca nu am ascultat niciodata pe viu ce pot acesti basi,doar din recomandarea unui prieten ma indrept catre ei!Mi-a spus ca este o investitie ieftina si buna!Este cineva care poate sa-mi spuna ceva despre ei!S-ar potrivi cu 4 Fbt hi Maxx 60(Amplificare Dynacord 1000-3)?Multumesc mult si astept parerile voastre. Sincer eu as cumpara un etx. |
||
Back to top |
|
||
Seva |
|
||
Registered Member #11086
Bun Etx-ul dar mai mult decat dublu la pret ca Elx.... dar si ca performante... Am observat ca Elx-ul 118 are vanzari (locul 5 la subwoofere active) si recomandari bune ... dar atita timp cat nu ai posibilitate sa probezi... e greu sa te decizi ...
|
||
Back to top |
|
||
Marian80 |
|
||
Registered Member #10419
Seva a scris ... Bun Etx-ul dar mai mult decat dublu la pret ca Elx.... dar si ca performante... Am observat ca Elx-ul 118 are vanzari (locul 5 la subwoofere active) si recomandari bune ... dar atita timp cat nu ai posibilitate sa probezi... e greu sa te decizi ... Ca sa i ti faci o parere, avem doua Ev zx3 +doua Ev zx5 si un etx de 15(Made USA).Le face fata la toate patru.Cu timpul mai cumpara unul si gata sistemul. |
||
Back to top |
|
||
robi_paradox |
|
||
Registered Member #127
eu am 4 elx 118 p si sunt foarte multumit de ele,le am de 3 ani si nu am avut absolut nici o problema,raport pret calitate sunt foarte bune plus ca si suna bine au vana.
|
||
Back to top |
|
||
Seva |
|
||
Registered Member #11086
Asa este ...mai bine iei ceva bun ,chiar daca dai mai multi bani ....
|
||
Back to top |
|
||
Mrbogdan |
|
||
Registered Member #10324
Multumesc mult pentru sfaturi!Sa va explic mai pe scurt,eu am mers pana acum cu 4 Fbt Hi Maxx 60 si un SUB Rcf 705 as!Problema este ca parca este depasit de situatie Rcf-ul langa 4 Fbt-uri si as vrea sa sune mai plin daia ma gandesc la 2 basi ELX 118P!Referitor la bani de investitie undeva la 6000-7000Ron,mai mult nu dispun!
|
||
Back to top |
|
||