Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Partituri, Armonii, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Armonie -Bob de roua |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
adryan81 |
|
||
![]() Registered Member #6917
Scuze de intarziere, ce-i drept, m-a zapacit un pic melodia asta, necunoscand-o si ascultand-o pe telefon am crezut ca e simpla, dar dupa ce am ascultat-o mai bine, am inceput sa o aud altfel, poate gresesc, de aceea am sa rog sa ne raspunda colegii mai experimentati, cum e pana la urma melodia asta, majora sau minora, fiindca eu acum o aud minor, ma refer la varianta Niculinei Stoican, armonia care am gandit-o eu suna cam asa: Strofa: La min, Re7, Sol.....Fa, Mi7, La min Refren: Sol, Re7, Sol.....Fa, Mi7, La min Asta e o varianta mai simpla, ar mai merge cateva acorduri dar nu are rost sa te complici, incearca ai vezi daca iti suna bine ![]() [ Edited Fri, 10 Mar 2017, 12:53PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
adryan81 a scris ... Scuze de intarziere, ce-i drept, m-a zapacit un pic melodia asta, necunoscand-o si ascultand-o pe telefon am crezut ca e simpla, dar dupa ce am ascultat-o mai bine, am inceput sa o aud altfel, poate gresesc, de aceea am sa rog sa ne raspunda colegii mai experimentati, cum e pana la urma melodia asta, majora sau minora, fiindca eu acum o aud minor, ma refer la varianta Niculinei Stoican, armonia care am gandit-o eu suna cam asa: Strofa: La min, Re7, Sol.....Fa, Mi7, La min Refren: Sol, Re7, Sol.....Fa, Mi7, La min Asta e o varianta mai simpla, ar mai merge cateva acorduri dar nu are rost sa te complici, incearca ai vezi daca iti suna bine ![]() Multumesc, Adrian! Sa inteleg ca ceea ce mi-ai transmis e din La min? Eu o cant din Re min si e important pentru transpunere... |
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
![]() Registered Member #6917
Da, e din La minor, cred ca te descurci cu transpunerea...astept sa-mi spui daca iti suna bine ![]() |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Sigur...
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
adryan81 a scris ... Scuze de intarziere, ce-i drept, m-a zapacit un pic melodia asta, necunoscand-o si ascultand-o pe telefon am crezut ca e simpla, dar dupa ce am ascultat-o mai bine, am inceput sa o aud altfel, poate gresesc, de aceea am sa rog sa ne raspunda colegii mai experimentati, cum e pana la urma melodia asta, majora sau minora, fiindca eu acum o aud minor, ma refer la varianta Niculinei Stoican, armonia care am gandit-o eu suna cam asa: Strofa: La min, Re7, Sol.....Fa, Mi7, La min Refren: Sol, Re7, Sol.....Fa, Mi7, La min Asta e o varianta mai simpla, ar mai merge cateva acorduri dar nu are rost sa te complici, incearca ai vezi daca iti suna bine ![]() Suna bine pentru mine. E mai buna decat armonia mea si un pic mai variata. Multumesc! |
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15381
Gigi ai cumva partitura? Sau cum ai invatat-o?
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
florian71 a scris ... Gigi ai cumva partitura? Sau cum ai invatat-o? Am invatat-o dupa ureche de la un coleg si am corectat-o cu ajutorul unui profesor... |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |