Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Caut instrumentisti, solisti, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Caut negativist |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
melody |
|
||
Registered Member #12572
Va salut Dat find faptul ca de mult timp aman monetul inceperi mele repertoriului de muzica de joc am decis sa caut clapar pentru a face negaive cu el Ce am nevoie ? De un organist care stie sa cante ingrijit fara sa sara acorduri preferabil cu Tyros pentru ca in principiu va fi vorba de negative de etno mai mult si poate ceva hore de dans.Nu e o conditie musai poate fi orce doar sa "sune mai de actualitate" si desigur ca va fi contracost Ma intereseaza in general colaje/calupuri/mashup uri/potpuriuri etc Astept raspunsuri de la voi eventual chiar cu preturi Va multumesc |
||
Back to top |
|
||
vitalusca |
|
||
Registered Member #4632
Dacă se poate niște link-uri cu exemple. Este bine măcar și ceva aproximativ.
|
||
Back to top |
|
||
melody |
|
||
Registered Member #12572
Ceva de genu plecam din mai lente si ajungem in miscate LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! Sunt doua genuri diferite ma intereseaza ata etno cat si folclor |
||
Back to top |
|
||
vitalusca |
|
||
Registered Member #4632
Dați-mi o adresă de mail să vă pot da careva DEMO și mai mult info. (Sper că nu este împotriva regulamentului site-ului)
|
||
Back to top |
|
||
melody |
|
||
Registered Member #12572
Extras din regulament : - Este interzisa postarea ID-urilor de Messenger (Yahoo sau altele), a adreselor de email, numerelor de telefon, etc, exceptie de la aceasta regula facand sectiunea cu ANUNTURI de pe site (Vanzari/Cumparari/Inchirieri/etc...), suportul se ofera si schimbul de informatii se face exclusiv prin intermediul acestui site, respectiv pe forum, chat sau sectiunea "Upload" (pentru fisiere cu ritmuri, negative midi, tonuri, etc), nu prin Messenger, email, telefon, etc, datorita faptului ca in aceste situatii, ceilalti utilizatori nu beneficiaza de suportul oferit. Deci noi nu facem schimb de fisiere,practic sunt negative facute la cerere Ma poti contacta la adresa -email- |
||
Back to top |
|
||
Cristi_Dr |
|
||
Registered Member #15781
Eu am mai facut negative pana acum , si ma pricep si pe parte de studio daca vrei sa luam legatura (Lucrez cu ableton live ). (Detin un psr s970 , aka tyros 5 Light edition ) uite un demo aici : LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
viorelious |
|
||
Registered Member #1633
adresati-va!
|
||
Back to top |