Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Seaboard midi. |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
rayzen29 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12936
CE spuneti ar fi vreo sansa sa vedem la nuntile noastre din Romania lautari cantand cu Seaboard midi ?Oare s ar putea cupla cu un pax3 sau pax4 prin midi sa cante cu acordeoane ,viori etc?
|
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
Deci, pe lângă faptul că aproape toţi claviaturiştii sunt obligaţi să transporte ditamai instrumentele - de ex. Korg Pa 4x, 76; 16,5Kg+husă/troliu+cabluri, etc., etc. - ar mai trebui să mai aducă şi "Litoralul" midi+cabluri, cutii, etc., etc.? Varianta 2; să midieze "litoralul" cu un laptop, şi nea Gheo să zâcă; "BĂ, eu vreau să cânţi la cocardion, nu la cârpătoru' ăsta!" ![]() Şi de ce să mai cântăm cu deştele?Nu s-ar putea să ne răstim la un laptop şi ăla să facă toată treaba?Iar nea Gheo să ţâpe la Pad-uri; Zi, băăăăăăăăăăăăăă! ...dar, mai ştii ce ne rezervă viitorul? Mai acu' câţiva ani se prezicea decăderea manelelor, ba au fost şi emisiuni TV, (scârboase, prin subiectivitatea felelui în care era prezentat subiectul!) dedicate acestei [*****]. A fost una dintre cele mai nefericite preziceri! |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
idee genială! indiferent cum... întrebarea de bază pentru a prinde o nuntă mai new e... - ce lunimini aveţi??? ...că de cîntat... cîntă tătă lumea... |
||
Back to top |
|
||