Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha PSR-300 dezactivare touch response???
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Tue Apr 25 2017, 07:33PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 569
Se poate dezactiva touch response la clapa asta? Nu are buton sau functie pentru asa ceva. Am gasit cum se da factory reset, dar cam atat. Ma gandeam ca poate exista vreo combinatie de butoane ca la resetare.

Pun aici un link cu modalitati de factory reset la diferite clape Yamaha.

LINK: Click aici !

Back to top
Mihai13
Wed Apr 26 2017, 01:47PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Salut,
Din pacate la modelul in cauza, se pare, nu exista posibilitatea anularii <touch response>.
Toate cele bune.
Mihai

Back to top
CrysMM
Wed Apr 26 2017, 02:53PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 569
Cam asa cred si eu, am cautat si in manual, pe forumuri, nimic. O sa o desfac din nou, poate ii fac vreun switch, ceva. Cu toate ca este mai ok sa inveti asa, dar pentru un incepator este crima sa o foloseasca asa.


Back to top
cozma1969
Fri Apr 28 2017, 12:17AM
Registered Member #6965
Joined: Fri Mar 06 2009, 12:58AM
Posts: 106
Nu exista clapa sub soare, sa nu poti dezactiva Touch-ul.!Recomand citirea manualului. Eu nu am Korg, si nici timp nu am sa verific.

Back to top
CrysMM
Fri Apr 28 2017, 08:12AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 569
Probbail nu ai citit topicul, ma repet. Este vorba despre o Yamaha PSR-300, o clapa veche din anii 90, are cateva butoane, am pus link in primul post. Am manualul digital si nu se specifica nimic despre dezactivarea functiei. Clapa nu are meniu sa poata fi accesat, nu are buton pentru dezactivare touch response. Si eu am crezut asta, mi-au trecut prin mana sute de clape, Yamaha, Korg, Casio, Technics, GEM, Panasonic, Roland si pana la asta nu am vazut asa ceva. Chiar daca functioneaza bine, este greu pentru un incepator sa se joace la ea.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by Crissys123 on 18 Sep : 21:33
salut .. poti te rog sa copiezi ce este pe microsd acel fisier si sa il pui ?


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by bghenadii on 18 Sep : 15:27
acery71 Multumim frumos


[Content] activitate Posted by ValiKorg on 17 Sep : 14:13
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc !


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by Mihai13 on 16 Sep : 19:07
Maru problema este memoria, cand se intoarce Miki o sa-l rog sa-l puna compresat si voi inlocui tonurile foarte mari, poate intra in 128MB





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap