Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Incarcare set in Tyros 5
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Crissys123
Thu May 04 2017, 11:53AM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 86
Salut .. am de incarcat un set in tyros 5 setul fiind luat de aici LINK: Click aici ! , cum procedez ?
Mentionez ca nu am avut de aface cu yamaha pana acum si nu stiu ce si cum si ce si de ce:)

Back to top
djbossbest
Thu May 04 2017, 05:04PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 361
Prima data descarci YEM (Yamaha Expansion Manager) si instalezi in pc. Daca ai adaptorul wireless al clapei e mai bine, pentru ca o sa poti aduce completari setului ulterior, daca incarci setul de pe stick nu o sa mai poti adauga nici un ton ulterior. Asadar dupa cei ai instalat programul in pc ai 2 variante:
1. Prin adaptorul wireless (cel mai recomandat), deschizi YEM si acolo o sa ai import pack sau asa ceva si se deschide o fereastra si mergi unde ai tu setul si selectezi tot si tonuri, style, registrii, tot la gramada si yem iti face conversia si dupa ce termina treaba dai send to instrument.
2. daca nu ai adaptorul poti sa dai export la pack to usb tot din programul yem si il instalezi de pe stick, dar sa nu uiti ca nu o sa mai poti adauga tonuri in clapa ca iti formateaza ram-ul
Daca nu ai inteles din ce ti-am spus cauta pe youtube ca are Iuli de la Tulcea tutorial cum se pune setu cu YEM, iti dadeam link dar mai are pe acolo si chestii care pot fi considerate reclame si nu intentionez asta.
PS: Setul care vrei sa il pui e foarte bun, e chiar setul lui Vasilica care este prezentat pe youtube + style de fanfara si ceva mai pentru Moldova-Bucovina.

[ Edited Thu May 04 2017, 05:08PM ]

Back to top
Crissys123
Thu May 04 2017, 05:23PM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 86
Multumesc mult de tot, nu am adaptorul wireless dar ma descurc si cu un cablu ! inca odata multumescc!!!
Back to top
djbossbest
Thu May 04 2017, 07:26PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 361
Crissys123 a scris ...

Multumesc mult de tot, nu am adaptorul wireless dar ma descurc si cu un cablu ! inca odata multumescc!!!

Cu placere. De descurcat de descurci sigur, problema e ca daca nu incarci setul prin adaptorul acela, nu o sa poti pe viitor sa faci modificari la set, sa mai adaugi ceva, adica o sa poti dar de fiecare iti formateaza ram-ul si astepti iar 1 ora sa incarci set-ul +tonul care vrei sa il adaugi extra. Spor

Back to top
shuper
Wed May 17 2017, 04:00PM
Registered Member #16485
Joined: Thu Apr 06 2017, 09:23AM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 23
straniu de ce nu se poate folosi cablul usb si nu stickul pentru aceleasi actiuni care se fac prin adaptor wifi, foarte straniu
Back to top
djbossbest
Wed May 17 2017, 04:13PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 361
shuper a scris ...

straniu de ce nu se poate folosi cablul usb si nu stickul pentru aceleasi actiuni care se fac prin adaptor wifi, foarte straniu

Nu e straniu, e o chestie de c---t pe care au "gandit-o" astia de la yamaha. La tyros 5 e bun ca adaptorul e inclus in pachet dar la seria psr adaptorul se cumpara separat.
Back to top
Mihai13
Wed May 17 2017, 05:30PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 113
Salut,
Eu am luat un adaptor dupa, in speranta ca daca am pus ceva (un set) mai pot sa adug un altul.
Nu merge. Pe langa asta uneori la pachete mai mari se intrerupe conexiunea ceea ce ma enerveaza.
At fi interesant daca cineva ar face in tutorial, macar pt cum modifici un set fara sa formatezi din nou.
Eu nu am gasit.
Stima tuturor.
Mihai
Back to top
djbossbest
Wed May 17 2017, 05:46PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 361
Mihai13 a scris ...

Salut,
Eu am luat un adaptor dupa, in speranta ca daca am pus ceva (un set) mai pot sa adug un altul.
Nu merge. Pe langa asta uneori la pachete mai mari se intrerupe conexiunea ceea ce ma enerveaza.
At fi interesant daca cineva ar face in tutorial, macar pt cum modifici un set fara sa formatezi din nou.
Eu nu am gasit.
Stima tuturor.
Mihai

Mihai conditia e ca setul sa fie pus de la inceput prin wireless, daca l-ai pus de pe stick dupa aia nu poti sa aduci modificari fara sa formateze ram-ul. Trimiti setul care te intereseaza prin wireless si dupa daca mai adaugi altceva si dai send to instrument Yem-ul stie ca a fost incarcat initial tot prin wireless si nu mai formateaza, cel putin asa e la T5, dar ma gandesc ca si la psr-uri tot la fel ar trebui sa fie. La faza cu intreruperi vezi sa ai semnal cat mai bun pentru a nu intampina probleme.
Back to top
Mihai13
Wed May 17 2017, 06:26PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 113
Mersi mult DJ teoretic stiu, practic speram ca daca am pachetul de baza instalat, din cand in cand mai pot proba un ton sau un style din alt pachet fara sa formatez.
Imposibil, wireles sau nu, pachet nou formatare sigura, mare porcarie.
Pacat de clape ca nu-s rele, asta este <dansam cum canta lautarii>
Stima
Mihai
Back to top
mariuspantera
Wed May 17 2017, 09:40PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 330
Mihai13 a scris ...

Mersi mult DJ teoretic stiu, practic speram ca daca am pachetul de baza instalat, din cand in cand mai pot proba un ton sau un style din alt pachet fara sa formatez.
Imposibil, wireles sau nu, pachet nou formatare sigura, mare porcarie.
Pacat de clape ca nu-s rele, asta este <dansam cum canta lautarii>
Stima
Mihai

Da Mihai ,se poate sa instalezi un sampler sau mai multe fara sa formatezi! Styl-urile le citeste direct de pe usb! Urmareste tutorialele de pe youtube ,sunt explicati toti "pasii" necesari pentru a instala un ton in clapa fara sa formatezi !


[ Edited Wed May 17 2017, 09:40PM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Costy71 » 24 Feb : 19:22
Seara frumoasa dragi colegi!

cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))




Comentarii noi


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap