Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Incarcare set in Tyros 5
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Crissys123
Thu May 04 2017, 11:53AM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Posts: 92
Salut .. am de incarcat un set in tyros 5 setul fiind luat de aici LINK: Click aici ! , cum procedez ?
Mentionez ca nu am avut de aface cu yamaha pana acum si nu stiu ce si cum si ce si de ce:)

Back to top
djbossbest
Thu May 04 2017, 05:04PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 366
Prima data descarci YEM (Yamaha Expansion Manager) si instalezi in pc. Daca ai adaptorul wireless al clapei e mai bine, pentru ca o sa poti aduce completari setului ulterior, daca incarci setul de pe stick nu o sa mai poti adauga nici un ton ulterior. Asadar dupa cei ai instalat programul in pc ai 2 variante:
1. Prin adaptorul wireless (cel mai recomandat), deschizi YEM si acolo o sa ai import pack sau asa ceva si se deschide o fereastra si mergi unde ai tu setul si selectezi tot si tonuri, style, registrii, tot la gramada si yem iti face conversia si dupa ce termina treaba dai send to instrument.
2. daca nu ai adaptorul poti sa dai export la pack to usb tot din programul yem si il instalezi de pe stick, dar sa nu uiti ca nu o sa mai poti adauga tonuri in clapa ca iti formateaza ram-ul
Daca nu ai inteles din ce ti-am spus cauta pe youtube ca are Iuli de la Tulcea tutorial cum se pune setu cu YEM, iti dadeam link dar mai are pe acolo si chestii care pot fi considerate reclame si nu intentionez asta.
PS: Setul care vrei sa il pui e foarte bun, e chiar setul lui Vasilica care este prezentat pe youtube + style de fanfara si ceva mai pentru Moldova-Bucovina.

[ Edited Thu May 04 2017, 05:08PM ]


Back to top
Crissys123
Thu May 04 2017, 05:23PM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Posts: 92
Multumesc mult de tot, nu am adaptorul wireless dar ma descurc si cu un cablu ! inca odata multumescc!!!

Back to top
djbossbest
Thu May 04 2017, 07:26PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 366
Crissys123 a scris ...

Multumesc mult de tot, nu am adaptorul wireless dar ma descurc si cu un cablu ! inca odata multumescc!!!

Cu placere. De descurcat de descurci sigur, problema e ca daca nu incarci setul prin adaptorul acela, nu o sa poti pe viitor sa faci modificari la set, sa mai adaugi ceva, adica o sa poti dar de fiecare iti formateaza ram-ul si astepti iar 1 ora sa incarci set-ul +tonul care vrei sa il adaugi extra. Spor


Back to top
shuper
Wed May 17 2017, 04:00PM
Registered Member #16485
Joined: Thu Apr 06 2017, 09:23AM
Posts: 23
straniu de ce nu se poate folosi cablul usb si nu stickul pentru aceleasi actiuni care se fac prin adaptor wifi, foarte straniu

Back to top
djbossbest
Wed May 17 2017, 04:13PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 366
shuper a scris ...

straniu de ce nu se poate folosi cablul usb si nu stickul pentru aceleasi actiuni care se fac prin adaptor wifi, foarte straniu

Nu e straniu, e o chestie de c---t pe care au "gandit-o" astia de la yamaha. La tyros 5 e bun ca adaptorul e inclus in pachet dar la seria psr adaptorul se cumpara separat.

Back to top
Mihai13
Wed May 17 2017, 05:30PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 139
Salut,
Eu am luat un adaptor dupa, in speranta ca daca am pus ceva (un set) mai pot sa adug un altul.
Nu merge. Pe langa asta uneori la pachete mai mari se intrerupe conexiunea ceea ce ma enerveaza.
At fi interesant daca cineva ar face in tutorial, macar pt cum modifici un set fara sa formatezi din nou.
Eu nu am gasit.
Stima tuturor.
Mihai

Back to top
djbossbest
Wed May 17 2017, 05:46PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 366
Mihai13 a scris ...

Salut,
Eu am luat un adaptor dupa, in speranta ca daca am pus ceva (un set) mai pot sa adug un altul.
Nu merge. Pe langa asta uneori la pachete mai mari se intrerupe conexiunea ceea ce ma enerveaza.
At fi interesant daca cineva ar face in tutorial, macar pt cum modifici un set fara sa formatezi din nou.
Eu nu am gasit.
Stima tuturor.
Mihai

Mihai conditia e ca setul sa fie pus de la inceput prin wireless, daca l-ai pus de pe stick dupa aia nu poti sa aduci modificari fara sa formateze ram-ul. Trimiti setul care te intereseaza prin wireless si dupa daca mai adaugi altceva si dai send to instrument Yem-ul stie ca a fost incarcat initial tot prin wireless si nu mai formateaza, cel putin asa e la T5, dar ma gandesc ca si la psr-uri tot la fel ar trebui sa fie. La faza cu intreruperi vezi sa ai semnal cat mai bun pentru a nu intampina probleme.

Back to top
Mihai13
Wed May 17 2017, 06:26PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 139
Mersi mult DJ teoretic stiu, practic speram ca daca am pachetul de baza instalat, din cand in cand mai pot proba un ton sau un style din alt pachet fara sa formatez.
Imposibil, wireles sau nu, pachet nou formatare sigura, mare porcarie.
Pacat de clape ca nu-s rele, asta este <dansam cum canta lautarii>
Stima
Mihai

Back to top
mariuspantera
Wed May 17 2017, 09:40PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Posts: 349
Mihai13 a scris ...

Mersi mult DJ teoretic stiu, practic speram ca daca am pachetul de baza instalat, din cand in cand mai pot proba un ton sau un style din alt pachet fara sa formatez.
Imposibil, wireles sau nu, pachet nou formatare sigura, mare porcarie.
Pacat de clape ca nu-s rele, asta este <dansam cum canta lautarii>
Stima
Mihai

Da Mihai ,se poate sa instalezi un sampler sau mai multe fara sa formatezi! Styl-urile le citeste direct de pe usb! Urmareste tutorialele de pe youtube ,sunt explicati toti "pasii" necesari pentru a instala un ton in clapa fara sa formatezi !


[ Edited Wed May 17 2017, 09:40PM ]


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Iulian Rosca PA4 set 2017 for miki Posted by Pizmete on 24 Jun : 20:11
Iti multumesc mult1529860286 ]


[download] set PA700 Laur 2018 Posted by Mihai13 on 24 Jun : 15:14
Acery, l-am fixat cat de cat si l-am pus la upload nu mai muncii si tu.La partea de sound se mai poate umbla functie de preferinte dar are atat de multe materiale ca daca ajungi sa [more ...]


[download] set PA700 Laur 2018 Posted by acery71 on 24 Jun : 12:37
Salutare ! Multumim pentru gest ! Mihai 13 are dreptate , eu l-am incarcat in pa700 si are si are foarte multe erori ! Eu am cautat putin prin ele si cred ca la baza ai si ceva din [more ...]


[download] set PA700 Laur 2018 Posted by Mihai13 on 24 Jun : 09:51
Salut Lucian,Multumesc pt upload, e ceva munca in el, pacat ca la incarcare, cel putin la mine in PA 1000, in toate userele de tonuri sunt erori maricele.In baza pare Studio Roman [more ...]


[download] Set korg Pa 4x Denis Posted by miki67 on 24 Jun : 09:32
Stinga Olegimi pare rau dar nu-ti pot confirma daca este setul Denis Zlei.poate ne raspunde cineva care cunoaste.oricum ti-l voi face pentru pa700 si iti iei ce-ti place din el.San [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap