Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema Korg Pa 1xPro
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
lautvalry
Wed May 17 2017, 04:05PM

Registered Member #16556
Joined: Sun May 14 2017, 04:59PM
Posts: 20
Buna ziua la toti lautari. Are un unchi de al meu un korg pa 1xpro si nu stie ce are de nu incarca nici un set ai da din prima eroare orce set incarca . Multi spuneau ca e hardu ca nustiu ce .....etc . Ajutati-ma si pe mine fratilor spuneti-mi si mie . O zi buna va doresc

Back to top
Marian80
Wed May 17 2017, 05:38PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 137
lautvalry a scris ...

Buna ziua la toti lautari. Are un unchi de al meu un korg pa 1xpro si nu stie ce are de nu incarca nici un set ai da din prima eroare orce set incarca . Multi spuneau ca e hardu ca nustiu ce .....etc . Ajutati-ma si pe mine fratilor spuneti-mi si mie . O zi buna va doresc

Reinstaleaza sistemul de operare si dupa aceea merge.Probabil are alt set deja in ea si nu e sters etc etc.Cel mai bine fa ce am zis eu sa scapi de erori ...dupa care instaleaza setul.

Back to top
lautvalry
Wed May 17 2017, 05:41PM

Registered Member #16556
Joined: Sun May 14 2017, 04:59PM
Posts: 20
Oare problema asta sa fie el a duso pe la mai multi baieti pe la galati , braila si aia iau spus ca nu stiu . Si gasesc sistem de operare pe net .

Back to top
lautvalry
Wed May 17 2017, 05:44PM

Registered Member #16556
Joined: Sun May 14 2017, 04:59PM
Posts: 20
Dar sistemu de operare cum se instaleaza el nu prea le are cu tehnologia

Back to top
Marian80
Wed May 17 2017, 06:16PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 137
Sincer e mai complicat daca nu te pricepi.Se instaleaza cu dischete.Osul il gasesti pe net.Cauta un baiat care stie binesa lucreze cu clapa.Eu am instalat osul mai demult si stiu ca mi a dat batai de cap din cauza disketelor care desi erau noi erau defecte din 5 sau cate erau nu mergeau decat doua...

Back to top
Minel
Thu May 18 2017, 08:20PM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 379
Nu este de la os. Daca la load apar seturile pentru incarcat,inseamna ca hardul exista. Problema este 100% de la rami.

Back to top
Marian80
Thu May 18 2017, 11:51PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 137
Minel a scris ...

Nu este de la os. Daca la load apar seturile pentru incarcat,inseamna ca hardul exista. Problema este 100% de la rami.

Eu am spus sa reinstaleze osul ca sa scape de posibile erori si inacelas timp sa goleasca si ramul. Normal ca din moment ce vede setul automat vede hardul.Posibil ca nu sterge din ram samplerele sii da eroare ca e full memoria.Asa on line e mai greu pana nu ai clapa in fata...

Back to top
lautvalry
Tue Jun 13 2017, 10:43PM

Registered Member #16556
Joined: Sun May 14 2017, 04:59PM
Posts: 20
Orga nu are nici o problema merge se deschide nu se blocheaza merge tot e Ok . Dar cand vrea sa incarce un set PAC eroare din prima . Nici acuma nu stie ce sa faca unchimiu

Back to top
bits
Fri Jun 16 2017, 08:27AM

Registered Member #62
Joined: Tue Jun 03 2008, 04:04PM
Posts: 112
Pai ca sa incarci alt set,intai "trebuie sa-i faci loc",si aici ma refer la memoria pentru sampler.Cel mai simplu,faci reset to factory,binenteles salvezi propriul tau set inainte,asta daca mai ai nevoie de el.
Daca ai facut acesti pasi si tot nu vrea sa-ti incarce,mergi mai departe cu alti pasi,gen reinstalare OS.

Back to top
Marian80
Fri Jun 16 2017, 10:14AM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 137
bits a scris ...

Pai ca sa incarci alt set,intai "trebuie sa-i faci loc",si aici ma refer la memoria pentru sampler.Cel mai simplu,faci reset to factory,binenteles salvezi propriul tau set inainte,asta daca mai ai nevoie de el.
Daca ai facut acesti pasi si tot nu vrea sa-ti incarce,mergi mai departe cu alti pasi,gen reinstalare OS.

Eu i am spus dar nu ma intelege !!!!

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 21 Jun : 01:54
Salut Alex ! Momentan nu dispun de set , nu promit nimic ,dar daca reusesc sa fac rost de el o sa il incarc pe site !O seara placuta la dumneavoastra !


[download] Viorel barlad pa3x din pa4x Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:04
miki67,te-asi ruga sa faci acelasi lucru pentru detinatorii de pa2x? stiu ca e posibil cu korgpamanager 3.2... doar daca gasesti ceva timp. mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:00
salut acery71,nu ai vrea sa uploadez aici pe site setul RAKIC KRONOS pentru kronos? mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 20 Jun : 21:46
Salutare ! Am uitat sa scriu in descriere , este totul foarte complet si detaliat , dar trebuie sa descarcati toate fisierele pentru ca au legatura intre ele si sa dezarhivati impr [more ...]


[download] Yamaha SFF2 converter Posted by Grisa on 20 Jun : 21:19
Mersi,succes.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap