Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ajutor incarcare pack-uri
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Mihai13
Sun Jul 09 2017, 07:04PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Va salut,
Are cineva idee de ce nu pot adauga, mai nou, nici un alt set langa IK_DIV(pe care-l am CPF)
Indiferent ce as pune apare un mesaj ca anumite file nu au fost incarcate si intr-adevar ori cel de al doilea pack lipseste, ori chiar nu l-a incarcat nici pe cel in cauza pe tot.
Am facut zeci de probe. Culmea ca langa IK_Banat (tot CPF) am putut pune.
O fi YEM 2.41 de vina, poate de asta au aparut toate pack-urile la vanzare cu PPF in loc de CPF cum este acesta.
Am reinstalat si Firmwarele si YEM si tot nimic.
Orice parere este binevenita
Multumesc anticipat
Stima
Mihai

Back to top
djbossbest
Sun Jul 09 2017, 07:19PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 368
Am patit si eu asta de multe ori si nimic din ce faceam nu rezolva problema. Am reinstalat sistemul din nou la pc (din alte motive), si dupa ce am pus yem din nou a mers fara probleme. Nu stiu sigur daca asta e rezolvarea dar la mine asa am rezolvat.

Back to top
gigiflo
Sun Jul 09 2017, 09:34PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1362
Cand aveam T5 credeam ca PC-ul e ceea ce-mi trebuie...
Ce acuratete a clapei la muzica usoara si ce "alambicatura" la folclor...De manele nu mai vorbesc.
Si iata rezultatul...

Back to top
Mihai13
Mon Jul 10 2017, 08:22AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Salut baieti,
Mersi pt replay-uri. 8 ore m-am luptat cu ea si, am dovedit-o, cred.
Mersi si lui CrysMM cu care am tot schimbat pareri telefonic.
Am suspectat softul, apoi stick-urile, apoi pack in sine(CPF), si dupa ce a am vazut ca si cu 4 pack-uri PPF face la fel, memoria interna defecta.
Intr-un final am ras tot si am dat Factory Restore, dupa care, Doamne ajuta, a mers la 2 incercari in miez de noapte. Mai vad astazi daca se pastreaza OK.
Toate cele bune!
Mihai

Back to top
CrysMM
Mon Jul 10 2017, 10:16AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Probabil ai facute instalari repetate de pack-uri si ceva sa zapacit pe acolo. Cu toate ca inainte de instalare formateaza, dar probabil nu formateaza ci doar sterge continutul precedent. Bine de stiut asta.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap