Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Noul Korg PA700 si noul Korg PA1000
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
StanciuC
Sat Oct 07 2017, 10:36AM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Location / Localitate:: Ploiesti
Posts: 101
De ce spune Andronescu ca setul de Pa600 nu merge in Pa700? Nu inteleg. Memoria la Pa700 este mai mare. LINK: Click aici !

[ Edited Sat Oct 07 2017, 10:42AM ]

Back to top
Mihai13
Sat Oct 07 2017, 01:52PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 113
Salut si eu sunt putin bulversat, intr-un video spunea ca cu import file (cel putin) merge de la orice versiune anterioara, o fi ceva cu compresarea fisierelor, sau legat de directoarele acelea care apar in folderul setului respectiv, si atunci clar ca nu-l recunoaste ca set.
Asta ar insemna ca nici in PA4x nu merge setul de PA600.
Stima
Mihai

Back to top
MarianGeorgian
Sat Oct 07 2017, 01:59PM

Registered Member #12712
Joined: Thu Apr 11 2013, 12:23AM
Location / Localitate:: Focsani
Posts: 28
Salut, sa incarci setul complet nu merge , dar daca incarci pe rand merge . trebuie sa incarci cele importante din acel set gen: pcm,sound,style,pad,perform . Eu am incercat pe pa4x sa incarc de la mai multe modele precedente si nu imi incarca setul complet deoarece era din cauza globalului. incarci pe rand fara global cum ti-am spus si merge cu siguranta .
Back to top
angelitto
Sat Oct 07 2017, 02:26PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 906
In pa700 merge orice fel de set care nu e encodat
Dar AD zicea de setul lui encodat de pa600 care nu o sa functioneze in pa700, De ce? Pentru ca la pa700/1000/4x nu merg seturile encodate de pa600/900/pa3xle (caci sunt encodate pe microSD si encodarea este facuta altfel). In schimb merg seturile encodate de pa3x/pa800/pa2x care sunt encodate pe memory stick. Insa asa cum a precizat si Marian Georgian, trebuie incarcate individual nu ca set.

P.S. Un demo cu pa700 care mie imi place mult:



[ Edited Sat Oct 07 2017, 02:31PM ]

Back to top
angelitto
Sat Oct 07 2017, 03:07PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 906
Daniel Andronescu a lamurit aceasta problema si inca cateva intr-o postare pe facebook. Redau mai jos textul original:


Pentru cei care sunt nedumeriti...

Intrebare;
Seturile AD&MC V1.0 functioneaza sau nu in noile modele Pa700, Pa1000 si Pa4x?

Raspuns;
In noile modele mentionate mai sus, merg doar seturile AD&MC V1.0 de Pa3x respectiv Pa800 si Pa2xPro.
Cele de Pa600, Pa900, Pa3xLe nu merg in noile modele pentru ca sistemul de encodare nu permite. Au fost facute pe system data a modelului respectiv, adica pe microSD sub forma de Dongle Key ! Sa nu se inteleaga gresit; doar seturile mele encodate nu merg, in rest orice set de la modelele anterioare, merg.

Intrebare;
De ce merg seturile AD&MC V1.0 de Pa3x, Pa800 si Pa2xPro in noile modele?

Raspuns; ..pentru ca encodarea s-a facut pe USB, adica folderul PCM a fost criptat si nu mai tinea de system data sau seria clapei.

PS: La modelele noi, encodare este diferita de prima versiune si se va face sub doua forme;
Varianta 1; Pentru cei care cumpara clape de la MC Music si doresc sa achizitioneze noul meu set AD&MC V2,0, encodarea se va face sub forma de Software(OS- Sistem de operare), si vor beneficia de toata memoria RAM disponibila din fabrica! Toate tonurile din noul set AD&MC V2.0 vor fi intr-o locatie speciala, LOCAL, exact ca la versiunea Oriental sau Musikant si nu va afecta cu nimic memoria RAM, aceasta va ramane in totalitate libera, la fel si locatiile USER 1,2,3,4 DK1, DK2. Putem sa le numim VERSIUNI ROMANIA... cu achizitionare doar de la MC MUSIC.
Aceasta forma de encodare se va face doar pe versiunile international.
Pentru versiunile Oriental si Musikant, va fi posibila doar varianta 2, pentru ca deja au in componenta sectiunea LOCAL.

Varianta 2; Cine nu cumpara clape de la MC Music sau cei din strainatate care doresc sa achizitioneze noul meu set AD&MC V2.0, vor beneficia de versiunea pe microSD, in care va ocupa o parte din memoria RAM, exact ca la prima versiune AD&MC si binenteles locatiile USER vor fi ocupate in proportie de 70-80%.
In ambele cazuri, achizitionare se va putea face si online, iar pretul va fi separat de pretul clapei! Pretul Setului AD&MC V2,0 o sa fie anuntat in momentul cand prezint acest material, intr-o viitoare filmare.
Sper ca de acesta data, am fost cat se poate de clar!
Sanatate si numai bine va doresc tuturor.

Cu respect
Daniel Andronescu

Back to top
StanciuC
Sat Oct 07 2017, 03:35PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Location / Localitate:: Ploiesti
Posts: 101
Mihai13 Am dat la cineva setul meu de Pa600 si nu poate sa il incarce in Pa4 nici daca le incarca pe rand. Se aude aiurea

[ Edited Sat Oct 07 2017, 03:40PM ]

Back to top
Livio
Sat Oct 07 2017, 11:16PM

Registered Member #15860
Joined: Wed Apr 27 2016, 10:40AM
Location / Localitate:: Falconara Marittima
Posts: 4
StanciuC daca e un set normal facut cu lucruri de ici si colo NU are cum sa nu-l incarce in Pa4x ! Am incarcat in ea tot felul de set-uri de la Pa800 pana la Pa3x (style, sound, pad,performance) si ca sunet se aude la fel. Pot aparea probleme la tonurile (de rahat) si atunci sa se blocheze (sunet prelung).
Back to top
Kmcoio
Sun Oct 08 2017, 11:35AM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Location / Localitate:: Ramnicu Valcea
Posts: 432
Stergeti fratilor folderul “Global” si puteti incarca ce vreti voi.
Back to top
angelitto
Sun Oct 08 2017, 12:31PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 906
La noile modele (de la pa3xle in sus) nu mai trebuie sters Globalul ca oricum nu il incarca. Totusi in pa4x trebuie incarcate individual Bankurile de Performantele ca nu le ia automat. Restul cred ca le ia

[ Edited Sun Oct 08 2017, 12:31PM ]

Back to top
marius9
Mon Oct 09 2017, 11:51AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 143
marius9 a scris ...

Daca ar avea aranjoarele Korg si butoanele fizice pentru Performances ar fi extraordinar (la fel ca la Registration Bank Buttons de la Yamaha).
Opt butoane (sau mai multe) care sa acceseze cele opt Perfomances din pagina selectata cu posibilitate de navigare prin Bank-uri tot cu butoane fizice.
Aceasta ar ajuta mult in cazul utilizarii diferitelor style-uri, cu acces rapid. Stiu ca se poate face direct (accesand de pe touch screen), insa butoanele ar fi mai la indemana, undeva in zona de centru a clapei (dupa parerea mea).
Accesul rapid in acest mod mai lipseste la Korg (in rest au acoperit cam tot).


Se pare ca trebuie sa revin. S-au gandit pana la urma si la acest aspect, insa intr-o alta forma.
Se numeste Set List si de afla in Songbook. Se poate utiliza cu butoanele de la Performances in momentul in care este selectat pe Set List (se apasa butonul Set List). Daca in Songbook/Set List este selectata vizualizarea pe Tile View, atunci se pare ca se pot utiliza butoanele fizice pentru selectare.

Aici apare explicat, in manualul video de la Korg:

LINK: Click aici !

Ce sa mai spun acum... Decat felicitari...


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cipri » 25 Feb : 09:06
Buna dimineata tuturor , sa aveti o Duminica placuta tuturor.

valinico » 25 Feb : 07:48
Neața!

Florin21 » 24 Feb : 23:14
Cum se face stacatura la saxofon pentru Banat?

Costy71 » 24 Feb : 19:22
Seara frumoasa dragi colegi!

cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.




Comentarii noi


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap