Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Noul Korg PA700 si noul Korg PA1000
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
StanciuC
Sat Oct 07 2017, 10:36AM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 117
De ce spune Andronescu ca setul de Pa600 nu merge in Pa700? Nu inteleg. Memoria la Pa700 este mai mare. LINK: Click aici !

[ Edited Sat Oct 07 2017, 10:42AM ]


Back to top
Mihai13
Sat Oct 07 2017, 01:52PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 162
Salut si eu sunt putin bulversat, intr-un video spunea ca cu import file (cel putin) merge de la orice versiune anterioara, o fi ceva cu compresarea fisierelor, sau legat de directoarele acelea care apar in folderul setului respectiv, si atunci clar ca nu-l recunoaste ca set.
Asta ar insemna ca nici in PA4x nu merge setul de PA600.
Stima
Mihai


Back to top
MarianGeorgian
Sat Oct 07 2017, 01:59PM

Registered Member #12712
Joined: Thu Apr 11 2013, 12:23AM
Posts: 29
Salut, sa incarci setul complet nu merge , dar daca incarci pe rand merge . trebuie sa incarci cele importante din acel set gen: pcm,sound,style,pad,perform . Eu am incercat pe pa4x sa incarc de la mai multe modele precedente si nu imi incarca setul complet deoarece era din cauza globalului. incarci pe rand fara global cum ti-am spus si merge cu siguranta .

Back to top
angelitto
Sat Oct 07 2017, 02:26PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 987
In pa700 merge orice fel de set care nu e encodat
Dar AD zicea de setul lui encodat de pa600 care nu o sa functioneze in pa700, De ce? Pentru ca la pa700/1000/4x nu merg seturile encodate de pa600/900/pa3xle (caci sunt encodate pe microSD si encodarea este facuta altfel). In schimb merg seturile encodate de pa3x/pa800/pa2x care sunt encodate pe memory stick. Insa asa cum a precizat si Marian Georgian, trebuie incarcate individual nu ca set.

P.S. Un demo cu pa700 care mie imi place mult:



[ Edited Sat Oct 07 2017, 02:31PM ]


Back to top
angelitto
Sat Oct 07 2017, 03:07PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 987
Daniel Andronescu a lamurit aceasta problema si inca cateva intr-o postare pe facebook. Redau mai jos textul original:


Pentru cei care sunt nedumeriti...

Intrebare;
Seturile AD&MC V1.0 functioneaza sau nu in noile modele Pa700, Pa1000 si Pa4x?

Raspuns;
In noile modele mentionate mai sus, merg doar seturile AD&MC V1.0 de Pa3x respectiv Pa800 si Pa2xPro.
Cele de Pa600, Pa900, Pa3xLe nu merg in noile modele pentru ca sistemul de encodare nu permite. Au fost facute pe system data a modelului respectiv, adica pe microSD sub forma de Dongle Key ! Sa nu se inteleaga gresit; doar seturile mele encodate nu merg, in rest orice set de la modelele anterioare, merg.

Intrebare;
De ce merg seturile AD&MC V1.0 de Pa3x, Pa800 si Pa2xPro in noile modele?

Raspuns; ..pentru ca encodarea s-a facut pe USB, adica folderul PCM a fost criptat si nu mai tinea de system data sau seria clapei.

PS: La modelele noi, encodare este diferita de prima versiune si se va face sub doua forme;
Varianta 1; Pentru cei care cumpara clape de la MC Music si doresc sa achizitioneze noul meu set AD&MC V2,0, encodarea se va face sub forma de Software(OS- Sistem de operare), si vor beneficia de toata memoria RAM disponibila din fabrica! Toate tonurile din noul set AD&MC V2.0 vor fi intr-o locatie speciala, LOCAL, exact ca la versiunea Oriental sau Musikant si nu va afecta cu nimic memoria RAM, aceasta va ramane in totalitate libera, la fel si locatiile USER 1,2,3,4 DK1, DK2. Putem sa le numim VERSIUNI ROMANIA... cu achizitionare doar de la MC MUSIC.
Aceasta forma de encodare se va face doar pe versiunile international.
Pentru versiunile Oriental si Musikant, va fi posibila doar varianta 2, pentru ca deja au in componenta sectiunea LOCAL.

Varianta 2; Cine nu cumpara clape de la MC Music sau cei din strainatate care doresc sa achizitioneze noul meu set AD&MC V2.0, vor beneficia de versiunea pe microSD, in care va ocupa o parte din memoria RAM, exact ca la prima versiune AD&MC si binenteles locatiile USER vor fi ocupate in proportie de 70-80%.
In ambele cazuri, achizitionare se va putea face si online, iar pretul va fi separat de pretul clapei! Pretul Setului AD&MC V2,0 o sa fie anuntat in momentul cand prezint acest material, intr-o viitoare filmare.
Sper ca de acesta data, am fost cat se poate de clar!
Sanatate si numai bine va doresc tuturor.

Cu respect
Daniel Andronescu


Back to top
StanciuC
Sat Oct 07 2017, 03:35PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 117
Mihai13 Am dat la cineva setul meu de Pa600 si nu poate sa il incarce in Pa4 nici daca le incarca pe rand. Se aude aiurea

[ Edited Sat Oct 07 2017, 03:40PM ]


Back to top
Livio
Sat Oct 07 2017, 11:16PM

Registered Member #15860
Joined: Wed Apr 27 2016, 10:40AM
Posts: 5
StanciuC daca e un set normal facut cu lucruri de ici si colo NU are cum sa nu-l incarce in Pa4x ! Am incarcat in ea tot felul de set-uri de la Pa800 pana la Pa3x (style, sound, pad,performance) si ca sunet se aude la fel. Pot aparea probleme la tonurile (de rahat) si atunci sa se blocheze (sunet prelung).

Back to top
Kmcoio
Sun Oct 08 2017, 11:35AM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 583
Stergeti fratilor folderul “Global” si puteti incarca ce vreti voi.

Back to top
angelitto
Sun Oct 08 2017, 12:31PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 987
La noile modele (de la pa3xle in sus) nu mai trebuie sters Globalul ca oricum nu il incarca. Totusi in pa4x trebuie incarcate individual Bankurile de Performantele ca nu le ia automat. Restul cred ca le ia

[ Edited Sun Oct 08 2017, 12:31PM ]


Back to top
marius9
Mon Oct 09 2017, 11:51AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Posts: 157
marius9 a scris ...

Daca ar avea aranjoarele Korg si butoanele fizice pentru Performances ar fi extraordinar (la fel ca la Registration Bank Buttons de la Yamaha).
Opt butoane (sau mai multe) care sa acceseze cele opt Perfomances din pagina selectata cu posibilitate de navigare prin Bank-uri tot cu butoane fizice.
Aceasta ar ajuta mult in cazul utilizarii diferitelor style-uri, cu acces rapid. Stiu ca se poate face direct (accesand de pe touch screen), insa butoanele ar fi mai la indemana, undeva in zona de centru a clapei (dupa parerea mea).
Accesul rapid in acest mod mai lipseste la Korg (in rest au acoperit cam tot).


Se pare ca trebuie sa revin. S-au gandit pana la urma si la acest aspect, insa intr-o alta forma.
Se numeste Set List si de afla in Songbook. Se poate utiliza cu butoanele de la Performances in momentul in care este selectat pe Set List (se apasa butonul Set List). Daca in Songbook/Set List este selectata vizualizarea pe Tile View, atunci se pare ca se pot utiliza butoanele fizice pentru selectare.

Aici apare explicat, in manualul video de la Korg:

LINK: Click aici !

Ce sa mai spun acum... Decat felicitari...



Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Acordeonist Virtuos Posted by iurescus on 24 Oct : 01:06
mersi!


[download] Set Korg Pa600 - Donafa Posted by miki67 on 23 Oct : 13:48
Salut GHEHA! dupa o ce sa-l downloadez am sa revin cu o parere.Sanatate si succes!1540318974 ]


[download] Set Korg StudioDM - FD Posted by miki67 on 23 Oct : 13:43
Salut Mihai13!cred ca este vorba de Contrabas Bun.din cate imi aduc aminte,l-am gasit si prin alte seturi,si mi-a placut.era chiar in doua variante,Contrabas Bun si Contrabas Bun2. [more ...]


[download] Set Korg StudioDM - FD Posted by Mihai13 on 23 Oct : 08:43
Salut baieti,Am mai analizat putin setul, la sty-lurile din userele mentionate, cele cu SD la coada, am gasit, in opinia mea cel mai bun (interesant) bas de pana acum ca ton si set [more ...]


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by PaulTalent on 22 Oct : 19:35
Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Mi-am achizitionat un korg pa4x si as dorii sa imi pun set si am nevoie ur [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap