Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Upgrade Pa300 cu claviatura de Pa 900
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
drgmihai
Tue Sep 05 2017, 05:15PM

Registered Member #12079
Joined: Mon Dec 31 2012, 02:57AM
Location / Localitate:: Popesti Leordeni
Posts: 162
Va salut.

Nefiind multumit de claviatura de Pa300, m-am tot gandit la o solutie de inlocuire a acesteia. Tot cautand diverse claviaturi(de la orgi defecte), a dat norocul peste mine si am gasit o claviatura completa de Pa900 pe olx (clape, alveole, placa electronica etc-doar desfacuta de pe orga). Posesorul a transformat orga in modul-norocul meu !

Acum astept sa soseasca de la Constanta.

Prin urmare, v-as ruga daca ma poate ajuta cineva cu un service manual de pa300/600, pt a vedea mai exact cum se demonteaza claviatura, sau poze ceva.
Promit sa revin cu poze de la interior, inainte si dupa montaj-Sper sa se si potriveasca.

Va multumesc pentru orice sfat !





[ Edited Tue Sep 05 2017, 05:20PM ]


Back to top
claaxy
Tue Sep 05 2017, 08:16PM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 259
drgmihai a scris ...

Va salut.

Nefiind multumit de claviatura de Pa300, m-am tot gandit la o solutie de inlocuire a acesteia. Tot cautand diverse claviaturi(de la orgi defecte), a dat norocul peste mine si am gasit o claviatura completa de Pa900 pe olx (clape, alveole, placa electronica etc-doar desfacuta de pe orga). Posesorul a transformat orga in modul-norocul meu !

Acum astept sa soseasca de la Constanta.

Prin urmare, v-as ruga daca ma poate ajuta cineva cu un service manual de pa300/600, pt a vedea mai exact cum se demonteaza claviatura, sau poze ceva.
Promit sa revin cu poze de la interior, inainte si dupa montaj-Sper sa se si potriveasca.

Va multumesc pentru orice sfat !



Merge fara probleme claviatura de pa 900 , numai ca nu o sa-ti functioneze aftertouch-ul care se activeaza din OS. Ambele claviaturi sunt la fel diferenta o face banda de aftertouch si greutatile de sub clape.

[ Edited Wed Sep 06 2017, 10:06AM ]

Back to top
CrysMM
Tue Sep 05 2017, 08:17PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 414
Se dessfac toate suruburile din partea de jos a clapei. Se desface in doua, apoi ai acces usor la claviatura. Aceasta este pe partea superioara a clapei.

Nu cred ca faci vreo mare smecherie. Singura diferenta intre clape este ca PA900 are greutati, clape semigrele, in rest sunt cam la fel, daca nu chiar identice. Daca puneai greutati in ale tale, era cam acelasi lucru.

Sa ne spui daca este asa sau nu, eu de PA900 nu am vazut claviatura intreaga, decat clape separat si nu am avut la indemana de PA300 sa le compar, dar eu zic ca sunt cam la fel.


[ Edited Tue Sep 05 2017, 08:20PM ]

Back to top
drgmihai
Wed Sep 06 2017, 08:51AM

Registered Member #12079
Joined: Mon Dec 31 2012, 02:57AM
Location / Localitate:: Popesti Leordeni
Posts: 162
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Sigur ca da, o sa va tin la curent. Singura problema este ca nu stiu sa atasez poze pe site.
Back to top
angelitto
Wed Sep 06 2017, 02:49PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 906
Apesi jos pe butonul albastru ”post reply” apoi alegi din dreapta jos ultima iconita ”add image to post”
Back to top
drgmihai
Wed Sep 06 2017, 03:19PM

Registered Member #12079
Joined: Mon Dec 31 2012, 02:57AM
Location / Localitate:: Popesti Leordeni
Posts: 162
Pa 600




pa900



Pozele sunt de pe site-urile de profil -componente Korg

Par a fi la fel.
Sper sa fie acelasi lucru la Pa 300

Multumesc frumos Angellito



[ Edited Wed Sep 06 2017, 03:20PM ]

Back to top
turkish-man
Wed Sep 06 2017, 03:40PM

Registered Member #9037
Joined: Thu Mar 11 2010, 05:25PM
Location / Localitate:: Constanta
Posts: 136
Salutare...cam cate grame ( estimativ) are aceea greutate de sub clape ?
La ce ajuta ele ?...la executie ?

Merci.
Back to top
alinbz
Wed Sep 06 2017, 04:14PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Location / Localitate:: buzau
Posts: 510
LINK: Click aici ! la pa600meu. doi banuti de 5bani lipiti cu banda dublu adeziva
Back to top
drgmihai
Wed Sep 06 2017, 04:35PM

Registered Member #12079
Joined: Mon Dec 31 2012, 02:57AM
Location / Localitate:: Popesti Leordeni
Posts: 162
Pai si pe clapele negre cum ai pus banutii ? Eu ma gandisem la varianta plumbi adezivi pentru auto(banda adeziva din fabrica)-dar nu stiam ce greutate sa folosesc. Prin urmare am ales claviatura pa900.
Este foarte adevarat ca am luat-o la un pret FOARTE BUN.B-)

TurkisMan-Nu stiu ce greutate au, dar ajuta la executia mai corecta a trilurilor(cel putin pt mine).

[ Edited Wed Sep 06 2017, 04:42PM ]

Back to top
Minel
Fri Sep 08 2017, 01:40PM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Location / Localitate:: Giurgiu
Posts: 363
Ideal ar fi fost sa se poata puna o alta claviatura. De exemplu,multi baieti cu pa800,si-au pus claviatura de la gem genesys,care este superba.
Din pacate,la pa300/600/900,nu se poate asa ceva. Aici nu e vorba de greutati,contragreutati,etc. Problema este ca formatul claviaturii in sine este rau.Pur si simplu "agaţâ" la mana.Te lovesti efectiv de clapele negre. M,-am tot interesat pe site-uri straine,dar nu se poate face nimic. Singurele "solutii" sant modificarea pasului,si contragreutatile.
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!




Comentarii noi


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm


[Content] Buna Ziua ! Va rog frumos daca este posibil sa primesc acces la download. Stiu ca sunt nou pe site, dar incerc sa ma implic cat mai mult , asi vrea sa incarc niste seturi dar nu stiu de unde inca . Va multumesc mult ......
Posted by dextar_x on 23 Feb : 09:36
Buna Ziua ! Va rog frumos daca este posibil sa primesc acces la download. Stiu ca sunt nou pe site, dar incerc sa ma implic cat mai mult , asi vrea sa incarc niste seturi dar nu [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap