Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Alegere microfon maxim 220€ |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
misukorg |
|
||
![]() Registered Member #12784
CryssMM apreciez gestul ca mi ai raspuns in mid corect si te respect ptr asta , aveam de ales sa iau de la Napoli folosit lyne6 xd v75 dar m a pus pe ganduri voia 270€ si nu accepta sa l returnezi asa ca am mers pe varianta nou xd v35 , referitor la inregistrari au fost facute cu telefonu , iar la efect de deley stiu ca era mult o sa ma corectez pe parcurs , o sa ti fac un demo si cu lyne 6 xd v 35 de ce nu , de data asta o sa incerc in pc sa registrez direct din mixer , a ti multumesc inca o data
|
||
Back to top |
|
||
MazyMan |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16801
Cat despre microfonul LiNE6 XD V75, nu e chiar asa o minune de microfon, am cumparat unul de la audiosys la pretul de 1925 Ron pe care l-am returnat a 2-a zi pentru ca era sub sunetul microfonului care inca il folosesc. Butoanele erau atat de prost asezate incat trebuia sa-ti lasi unghii mari pentru a le apasa. Pierdea frecventa pe raza mare si foarte mare cu toate ca era wireless si cu ultimul update facut. La pretul care il are nu primesti o cutie speciala pentru transport ci doar o borseta pt. emitator si mai mult de atat nici macar un cablu pentru conectarea lui la mixer. Am acasa un microfon Pronomic UHF D-102 wireless care i-am schimbat capsula cu una de la un microfon shure beta58 chinezesc cu fir si fara nici o gluma se aude peste toate modelele care le are V75, acum depinde si de vocea fiecaruia. O sa revin cu poze cu modificarea facuta de mine. [ Edited Thu, 19 Oct 2017, 02:22PM ] |
||
Back to top |
|
||
misukorg |
|
||
![]() Registered Member #12784
Salutare, revin cu update am luat intre timp la sfatul unui coleg de aici si lyne6 V 75 care intradevar e peste V 35 si am posibilitatea de a alege 10 modele de microfon , al folosesc cu emitatorul de la v35 si merge perfect , dezavantaje cum zicea colegu de mai sus sunt butoatenele prea jos dar in rest e ok
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |