Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| SM Pro Audio V-Machine & V-Box | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| FlorinM |
|
||
![]() Registered Member #142
Am citit despre aceste playere de VST-uri si sant incantat de asa ceva, compacte, si fac treaba care o face laptopul sau Pc-ul (ma refer la a canta live cu VST-uri. Poti incarca orice VST-uri in ele (direct sau prin programul lor) si apoi live cu un midi keyboard sau cu un aranger! Chiar daca ar un CPU de 1GHz si OS propiu, spun producatori ca are performanta unui PC de 2,4GHz cu Windows pe el. Voi ce pareri aveti? Daca stiti mai multe detalii despre ele, va rog postati (poate chiar santeti unii care aveti asa ceva), eu unul sant tare interesat (sa pot sa folosesc live, fara PC, Korg Digital Edition.... )p.s. eu unul nu am inteles: la NAMM 08 faceau reclama la V-Box si ca va aparea prin septembrie 2008, iar pe net gasesc (cat si pe site-ul celor de la SM Pro Audio) ca a aparut, dar nu V-Box ci V-Machine!!!, si V-Box-ul ar fi costat 400€ pe cand V-Machine costa 500€! Care stiti care e faza???
|
||
| Back to top |
|
||