Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema pa3x
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
toma73
Thu Oct 05 2017, 08:10PM
Registered Member #13378
Joined: Mon Sep 16 2013, 07:45PM
Posts: 91
Salutare tuturor. Am o problema cu clapa .... Chiar acum am observat ca nu am sunet pe iesirea Left , sau se aude sau foarte incet . ... Am reinstalat si os . Are toane , cand merge cand nu merge. Care poate fi problema???

Back to top
Organist
Thu Oct 05 2017, 09:15PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Mufa de iesire...

Back to top
toma73
Thu Oct 05 2017, 10:30PM
Registered Member #13378
Joined: Mon Sep 16 2013, 07:45PM
Posts: 91
Am rezolvat . Ms .era cablul .

Back to top
iulianpuscasu96
Sun Apr 08 2018, 04:12PM

Registered Member #9995
Joined: Mon Nov 15 2010, 07:03PM
Posts: 58
Hristos a inviat! Scriu aici pentru ca nu vreau sa deschid o discutie noua. Am si eu un pa3xpro. Problema e urmatoarea, am pornit orga si dupa imaginea neagra cu Korg, a aparut ecranul de incarcare si imaginea se tot "derula in jos" ca la un televizor din ala vechi, nu stiu exact sa explic. Am batut usor cu palma langa ecran in dreapta si in zona sursei in stanga butoanelor de volum, si dadea sa.si revina dupa care o lua din nou, uneori aparand pe jumatate de ecran gri cu linii roz, verzi, etc. Am vrut s.o sting de la butonul Standby dar nu a vrut, si am lasat.o sa se incarce complet sa nu o sting de la spate. S.a incarcat, imaginea a revenit normal dar nu aveam semnal audio, nu mergeau butoanele, nu mergea touch.ul, nimic. Am stins.o de la spate fortat si am aprins.o. S.a aprins perfect normal, am cantat ceva pe sound cu pian simplu si nu stiu daca are vreo importanta dar atunci cand am accentuat niste note s.a blocat sunetul pur si simplu si a ramas asa blocata cantand sunetele acelea continuu. Am desfacut capacelul la ram, am dat switch.ul pe off, l.am reasezat dupa ce am suflat putin praful si l.am pus inapoi cum trebuie, am dat pe on, dupa care am desfacut o laterala sa vad ce suna in ea. Ca observasem acum cateva zile ca daca o clatin, scoate un sunet metalic. Era o moneda de 10 bani:)). Acum am pornit.o din nou si pare sa fie ok. Dar vreau si parerea voastra. Ce poate fi? Sa fi fost banutul ala? Pana acum o singura data mi s.a mai blocat la o cantare si la o repetitie a facut o faza urata...am pornit.o si a aoarut ecran gri cu dungi dar aparent atunci a fost de la o priza defecta pt ca am mutat stecherul si a fost ok. Daca m.ar putea ajuta cineva cu un sfat\parere ar fi perfect. Multumesc!

Back to top
Kmcoio
Sun Apr 08 2018, 07:52PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 520
Frateee. Intrebarea e alta : cum a ajuns moneda aia acolo?!

Back to top
iulianpuscasu96
Sun Apr 08 2018, 09:28PM

Registered Member #9995
Joined: Mon Nov 15 2010, 07:03PM
Posts: 58
Asta m.am intrebat si eu si mi.a dat cu bluescreen. Dar cred ca e mai important de ce imi face instrumentul figuri. Si cine stie, cred ca printre clape a intrat...am incercat si am vazut ca intra destul de lejer dar nu cred ca poate intra accidental, doar intentionat ar fi putut ajunge acolo:|

Back to top
Kmcoio
Sun Apr 08 2018, 10:36PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 520
Incearca sa si reinstalezi sistemul de operare. Poate moneda aia a facut vreun scurt pe placa de baza, ar trebui sa te uiti atent la toate placutele sa nu fi puscat ceva.

Back to top
iulianpuscasu96
Sun Apr 08 2018, 11:53PM

Registered Member #9995
Joined: Mon Nov 15 2010, 07:03PM
Posts: 58
Sincer, nu m.as baga sa o desfac toata, nu cred ca.i chiar asa simplu ca la vechiu VA7 pe care l.am desfacut de n ori bucatele tot pt o problema cu sursa care m.a tinut vreo 2 ani si nu i.a dat nimeni de cap, pana la urmal am deconectat placuta midi si merge fara probleme:)). Dar cred ca o sa mai las putin pa3.ul sa vad poate isi revine, mai ales dupa un reset la OS, si abia dupa daca mai face probleme, o sa o desfac sa verific tot. Oricum, multumesc de sfat, voiam doar sa vad daca a mai intampinat cineva problema cu "derulatul" ecranului de incarcare si care ar fi cauza. Sper din tot sufletul sa fi fost de la moneda si sa nu fi afectat nimic. Multumesc!

Back to top
VaseaB
Tue May 22 2018, 10:39PM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 413
Problema cu dungile am avut-o si eu. Am dus clapa la service pentru ca era in garantie si mi s-a spus ca banda care face legatura dintre placa de baza si display ar fi fost oxidata (la capatul dinspre placa de baza). Deocamdata nu mai am probleme.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 15 Aug : 16:58
ok acum incerc si revin cu edit , Mersi !


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by miki67 on 14 Aug : 19:02
Ma bucur ca te-am putut ajuta si iti multumesc pentru apreciere.Sanatate si spor!


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by albundy on 14 Aug : 13:00
Multumesc frumos. Esti baiat de 10 stele.1534240972 ]


[download] (pt.puica) sorin roscatu pa4compres.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 20:06
ma bucur Puica.cu placere si apreciez sinceritatea ta.spor la treburi si multa sanatate iti doresc!


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 19:58
cosys112da,ar trebuie sa mearga pentru ca stylurile sunt de pa1x/800/etc. nu de la clapele mai noi.daca nu merge scrie-mi pe topicul ,,ajut cu korg pa manager v3.2 si ti-l fac pent [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap