Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg PA 800 sau PA 2x pro ? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Pa2x este peste Pa800. Nu sunt din aceeasi categorie. Totusi, ambele sunt din alt moment de timp decat cel actual...
|
||
Back to top |
|
||
ym_dx21 |
|
||
Registered Member #10570
Dupa mai multe vizionari de clape ,atat PA 800 cat si PA 2 ...am ales PA 2 si sunt foarte multumit ...mi se pare cu mult peste PA 800 atat constructiv cat si ca posibilitati . Singurul lucru care nu-mi place este claviatura ...daca nu ma obisnuiesc cu ea , o schimb cu una de G 800 sau de Roland XP 80 care e super
[ Edited Sat Nov 04 2017, 10:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
ym_dx21 a scris ... Dupa mai multe vizionari de clape ,atat PA 800 cat si PA 2 ...am ales PA 2 si sunt foarte multumit ...mi se pare cu mult peste PA 800 atat constructiv cat si ca posibilitati . Singurul lucru care nu-mi place este claviatura ...daca nu ma obisnuiesc cu ea , o schimb cu una de G 800 sau de Roland XP 80 care e super Nu esti probabil obisnuit! Pa2x are o claviatura printre cele mai bune, dupa parerea mai multor utilizatori... |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
La Korg de la PA1 Pro pana la PA4 au pastrat aceeasi claviatura. Este identica, poti pune clapele de la una la alta. PA 800 are clapele un pic diferite ca forma, sistemul de actiune este acelasi si lipsesc greutatile. Roland G800 nu are o claviatura nu tocmai stralucita, seria XP are clape semigrele, care la fel, nu sunt cine stie ce. La Roland este ceva mai moale claviatura fata de PAX, poate de aici te si deranjeaza. Sunt clape vechi care au claviatura mult mai buna ca cele actuale. Ca exemple: Korg din seria i (or mai fi si altele dar eu cu astea am avut tangenta), Dynacord ADS synth (cred ca este singura incercare Dynacord la clape), vreo 2 modele de GEM (nu le mai stiu indicativul), Ketron. Sigur sunt si altele, dar nu le-am atins sau nu-mi mai amintesc. Mi-au trecut multe clape prin mana, unele rare, altele mai exotice, mereu regret ca nu am avut timpul necesar si uneori logistica pentru a face ceva video cu ele. |
||
Back to top |
|
||
reb3lutxxx |
|
||
Registered Member #13328
Am avut pa800 si acum detin pa2x,credema o fi pa800 mai noua,dar nu te incumeta,pentru mine e o chinezarie de plastic,pa2x e un "tanc". Nu se compara cu pa800 deoarece e mai bun si daca vei lua un pa800 si vei ajunge la un pa2x sigur vei regreta ca ti-ai luat pa800 |
||
Back to top |
|
||
Marian80 |
|
||
Registered Member #10419
reb3lutxxx a scris ... Am avut pa800 si acum detin pa2x,credema o fi pa800 mai noua,dar nu te incumeta,pentru mine e o chinezarie de plastic,pa2x e un "tanc". Nu se compara cu pa800 deoarece e mai bun si daca vei lua un pa800 si vei ajunge la un pa2x sigur vei regreta ca ti-ai luat pa800 Nu este pa 800 chinezarie niciodata ! Mai gandeste te cat costau clapele astea noi. Cum sa compari asa ceva ! Este ca si cum ai compara mere cu pere.Ar fi fost si culmea sa fie pa 800 mai buna fiind mai ieftina decat pa 2 |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |