Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Probleme korg pa300
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Pavell
Wed Nov 01 2017, 02:45AM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
Salut! mi-am luat un korg pa300 si am vrut sa-i instalez setul lui Denis Zlei si nu merge scrie : this instrument does not support user pcm samples, some sounds may not play correctly. De ce si ce pot sa fac?

Back to top
ady81
Wed Nov 01 2017, 08:25AM

Registered Member #3578
Joined: Fri Nov 28 2008, 03:41PM
Posts: 122
sal. De unde ai luat pa300 ?
E luat de la mc music? Daca e luat adus de afara trebuie sa schimbi OS si Resurse ca sa vada memoria de sampler.


LINK: Click aici !

[ Edited Wed Nov 01 2017, 08:29AM ]


Back to top
Pavell
Wed Nov 01 2017, 10:44AM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
l-am luat din Anglia.. i-am schimbat os la 2.0 si acum merge. mersi mult!

Back to top
ady81
Wed Nov 01 2017, 12:51PM

Registered Member #3578
Joined: Fri Nov 28 2008, 03:41PM
Posts: 122
Cu placere !

Back to top
turkish-man
Wed Nov 01 2017, 02:26PM

Registered Member #9037
Joined: Thu Mar 11 2010, 05:25PM
Posts: 143
Pavell...de unde ai luat setul lui Denis ptr PA300 ?

Back to top
Pavell
Thu Nov 02 2017, 04:41AM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
de la un prieten, el l-a cumparat de la Denis si mi l-a dat si mie

Back to top
Crissys123
Thu Nov 02 2017, 06:05PM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Posts: 95
e aici pe site parca setul

Back to top
Pavell
Thu Nov 02 2017, 11:15PM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
eu caut un set de manele pentru pa300 daca ma poate ajuta cineva ii dau in schimb setul lui Denis

Back to top
Costy71
Fri Oct 05 2018, 01:23PM
Registered Member #17005
Joined: Mon Feb 12 2018, 06:04PM
Posts: 15
Buna ziua am si eu o clapa korg pa 300 cumparata de afara si cind pun set pe ea spune Global protected daca scot globalul din set mil instaleaza da se aude nasol de tot are careva idee ce ar putea fi va multumesc

Back to top
pustiulica
Fri Oct 05 2018, 02:07PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1417
Costy71 a scris ...

Buna ziua am si eu o clapa korg pa 300 cumparata de afara si cind pun set pe ea spune Global protected daca scot globalul din set mil instaleaza da se aude nasol de tot are careva idee ce ar putea fi va multumesc


Iti da acea eroare orice set incerci sa incarci sau doar cu un anumit set?
Setul pe care incerci sa-l incarci este pentru Pa300?

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Catalin de la BlejaniDecompr.SET Posted by Grisa on 15 Oct : 13:55
Mersi miki67,sanatate.


[download] 79 de tonuri pentru TVN (Tyors 2 ) Posted by Grisa on 15 Oct : 13:39
Mersi de upload,sanatate.


[download] Roto Toms | Rototom | Roto-toms extrase in formatele .kmp si .wav Posted by viorelpuia on 15 Oct : 13:06
MULTUMESC,SUNT PERFECTE PT CALCULATOR !!!!


[download] AceryFD by Mihai13 Posted by acery71 on 15 Oct : 08:52
Salutare ! Asa este.,am incercat sa elimin cat mai mult posibil tot ceea ce era cu erori , incomplet sau dublura, dar nu cred ca am reusit % . Insa o sa incerc sa schimb putin modu [more ...]


[download] set MT Posted by toma73 on 15 Oct : 01:05
Salut. Care set este ? Ala vechi?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap