Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Salvare style in performance
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Delfy
Tue Dec 19 2017, 07:09PM

Registered Member #12733
Joined: Wed Apr 17 2013, 05:01PM
Posts: 35
Nu mă poate ajuta nimeni?

Back to top
angelitto
Tue Dec 19 2017, 07:58PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 972
Nu stiu daca am inteles bine dar poti face un test. Fa un copy la ritm ca sa nu-l strici , pune basul pe octava 0, salveaza-l apoi intra in Record/edit style, selectezi var1, dai menu/edit style/transpoze, si salvezi fiecare CV din trackul de bass cu -24. Salvezi ritmul, apoi iesi afara din Record si testezi. Daca la variatiunea 1 e OK basul si la restul gajaie, inseamna ca esti pe drumul cel bun. intri iar in Record si repeti operatiunile la toate celelalte var/intri/fills/end care gajaie. Pui la toate basul pe -24 si dai Execute. Salvezi si asta e tot. Bafta!

Back to top
Delfy
Wed Jan 03 2018, 01:56AM

Registered Member #12733
Joined: Wed Apr 17 2013, 05:01PM
Posts: 35
Îmi poate spune și mie cineva de ce, după ce încarc în user DK seturi de tobe, îmi scrie ca sunt fișiere lipsa? Apare o fereastra în care scrie :sound loading was incomplete:some items are not founds ! Menționez ca tobele sunt luate tot din seturi de pa 600

[ Edited Wed Jan 03 2018, 02:13AM ]


Back to top
ZoltanKote
Wed Jan 03 2018, 01:31PM
Registered Member #16238
Joined: Wed Dec 14 2016, 11:54AM
Posts: 94
Cauta saound ul respectiv la care iti da eroare si apoi mergi in sampling si editeazal probabil are lipsa . Exista tutorial pe internet facut de Domnul AD in care explica problema asta la incarcare . Sau incearca cu Pa manager

Back to top
angelitto
Wed Jan 03 2018, 03:56PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 972
Sau e posibil sa ai memoria RAM plina si sa nu mai se poata incarca alte samplere.

Back to top
eugentes
Wed Jan 03 2018, 04:16PM

Registered Member #13197
Joined: Mon Aug 05 2013, 05:18PM
Posts: 97
nu mai este spatiu in RAM sigur. incarca doar o parte din sampler de aceea da eroarea aceea.


Back to top
Delfy
Fri Jan 05 2018, 08:40PM

Registered Member #12733
Joined: Wed Apr 17 2013, 05:01PM
Posts: 35
Problema nu apare din cauza spatiului. Am 45 mb spațiu liber. Am încărcat setul lui Denis zlei și am vrut sa mai adaug câteva style-uri din alt set. Din 14 seturi de tobe, doar 2 tobe nu mi-a dat mesaj cu eroare, în rest 12 tobe mi-a dat msj cu eroare. Cu toate ca mi-a dat eroare la încărcare, după ce am asignal track-urile, îmi suna exact ca în setul din care am luat tobele. Excepție face un singur style etno ,care nu îmi merge decat dacă bifez și apoi debifez original style. După aceea suna bine. Cum pot sa ajung la sampling și sa îl editez? În ce consta aceasta editare?

[ Edited Fri Jan 05 2018, 08:42PM ]


Back to top
Delfy
Wed Mar 21 2018, 10:48PM

Registered Member #12733
Joined: Wed Apr 17 2013, 05:01PM
Posts: 35
Am revenit cu detalii legate de display. Am avut probleme cu butoanele clapei si a trebuit sa o desfac. Daca tot am desfacut-o , am demontat tot display-ul pentru a vedea daca este luminat cu tub neon sau leduri. Este luminat cu leduri smd, in partea de jos a display-ului. Acum m-am linistit in privinta intensitatii luminii. Cred ca asa a fost proiectata ,sa lumineze mai slab decat korg pa 300 , pentru ca are display-ul mai mare si poate deranja la vedere pe timp de noapte.


Back to top
Mihai13
Thu Mar 22 2018, 11:23AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 142
Delfy a scris ...

Problema nu apare din cauza spatiului. Am 45 mb spațiu liber. Am încărcat setul lui Denis zlei și am vrut sa mai adaug câteva style-uri din alt set. Din 14 seturi de tobe, doar 2 tobe nu mi-a dat mesaj cu eroare, în rest 12 tobe mi-a dat msj cu eroare. Cu toate ca mi-a dat eroare la încărcare, după ce am asignal track-urile, îmi suna exact ca în setul din care am luat tobele. Excepție face un singur style etno ,care nu îmi merge decat dacă bifez și apoi debifez original style. După aceea suna bine. Cum pot sa ajung la sampling și sa îl editez? În ce consta aceasta editare?

Setul lui Denis este unul dintre putinele fara erori (marea majoritate sunt pe tobe).
Sfatul meu, repara cele 10 seturi de tobe cu You tube-ul lui AD in fata
sau renunta la ele pt a nu avea surprize cand ti-e lumea mai draga.
Succes!


Back to top
rarhecsak
Thu Mar 22 2018, 03:47PM
Registered Member #17077
Joined: Wed Mar 21 2018, 01:42PM
Posts: 12
Nu mai ai spatiu in RAM,asta este problema,nu alta,o zi faina.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set catalin13 pa3x decompresat Posted by miki67 on 14 Jul : 17:46
Multumesc la fel Grisa!


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by acery71 on 14 Jul : 11:34
Salutare ! La mine a functionat ! O sa mai incerc odata miine dimineata si va voi spune daca sunt sau nu probleme cu site-ul ! O zi placuta in continuare !


[download] Voci VCE Yamaha pt Acery Posted by acery71 on 14 Jul : 01:09
Salut ! Multumesc frumos Mihai ! Toate cele bune !


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by titiretsu on 13 Jul : 21:14
Am acces la download dar spune ca nu exista fisier , am incercat de 3 ori la fel


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by Mihai13 on 13 Jul : 20:39
Vezi cu accesul la download, sau poate e ceva de la site, cativa, vad ca l-au putut downloada.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap