Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
YAMAHA PSR-E453 VS CASTIO CTK-6250 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
eghoyst |
|
||
Guest
|
Salutare tuturor. Vreau sa trec de la o Yamaha PSR E313 care mi-a devenit acum foarte limitata, la una din modelele din titlu. Imi puteti da un sfat? Care din ele suna mai natural ca voci, si nu stiu sigur daca pot incarca sau exista ritmuri romanesti si pentru modelul asta de CASIO, ca pentru Yamaha am vazut ca sunt destule. Multumesc anticipat.
|
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16489
Ambele sunt limitate, nu poti incarca samplere si ritmurile pentru yamaha sunt si ele limitate. Costa si destul de mult pentru ce ofera. Korg PA300, il gasesti astazi la 2350, varianta Ro. Ai set romanesc instalat si 64 Mb memorie de sampler, ecran mare cu touch. Poti incarca alte seturi, tonuri. Gasesti materiale free aici pe site. Faci o investitie si nu vei mai avea problema ca te limiteaza clapa prea curand, poate niciodata. |
||
Back to top |
|
||
eghoyst |
|
||
Guest
|
Multumesc pentru raspuns, insa din pacate bugetul meu maxim de 1200 de lei nu acopera decat cele doua variante. Nu sunt profesionist, nici nu cred ca o sa fiu vreodata ![]() |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16489
In cazul asta Yamaha. Vezi ca este la 1.170 lei la muziker, pret valabil doar astazi.
|
||
Back to top |
|
||
eghoyst |
|
||
Guest
|
Exact acolo o vazusem redusa! Merci ![]() |
||