Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
In memoria lui Grigore Vieru |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
butu08 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3859
Dumnezeu sa-l ierte!!! pacat se duc marii artisti!!!
|
||
Back to top |
|
||
Cristi Ciobanu |
|
||
Guest
|
Dumnezeu sa-l odihneasca!un adevarat roman,pacat....
|
||
Back to top |
|
||
msgen |
|
||
![]() Registered Member #3727
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Am si acum o carte de copii scrisa de el.
|
||
Back to top |
|
||
mihai roland |
|
||
![]() ![]() Registered Member #186
mare scriitor..DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE...poporul roman a pierdut un adevarat patriot...
|
||
Back to top |
|
||
boldum |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3471
Ce soarta, si ce coincidenta stranie: sa piara tot intr-un accident auto, intorcandu-se de la un spectacol, ca si Doina si Ion Aldea Teodorovici ! Dumnezeu sa-l ierte !
|
||
Back to top |
|
||
dorali31 |
|
||
![]() Registered Member #4843
Autobiografica Grigore Vieru Mama mea viaţa-ntreagă A trăit fără bărbat. Singurei eram în casă Ploi cu grindină când bat. Mama mea viaţa-ntreagă, Stând la masă, ea şi eu, Se aşază între mine Şi Preabunul Dumnezeu. Oh, şi crede-aşa într-însul, Că-n albastru văzul ei Chipul lui de pe icoană Se străvede sub scântei. Şi eu ţin atât la mama, Că nicicând nu îndrăznesc Dumnezeul din privire Să mă vâr să-l mâzgâlesc. Dumnezeu sa-l odihneasca! |
||
Back to top |
|
||
dorali31 |
|
||
![]() Registered Member #4843
In memoria Doinei si a lui Ion Aldea Teodorovici de Grigore Vieru Pe sangele nostru, Pe sangele nostru De soare vazut Curg florile Alfabetului latin. Curajul de-a trai, Curajul de-a muri Iata cele doua aripi Care pot In ceruri sa te ridice. [ Edited Mon, 19 Jan 2009, 10:06PM ] |
||
Back to top |
|
||
seby_69 |
|
||
![]() Registered Member #1388
intr-adevar se duc artisti mari pt care ,greu se gasesc inlocuitori-D-zeu sa-i odihneasca pe toti!!
|
||
Back to top |
|
||
anabaias |
|
||
Guest
|
cu siguranta o mare pierdere ptr Romania si nu numai......Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sper ca de acolo sus de langa ingeri sa vegheze asupra noastra
|
||
Back to top |
|
||
viorelious |
|
||
![]() Registered Member #1633
Nu am moarte cu tine nimic Nu am, moarte, cu tine nimic, Eu nici măcar nu te urăsc Cum te blestema unii, vreau să zic, La fel cum lumina pârăsc. Dar ce-ai face tu şi cum ai trăi De-ai avea mamă şi-ar muri, Ce-ai face tu şi cum ar fi De-ai avea copii şi-ar muri?! Nu am, moarte, cu tine nimic, Eu nici măcar nu te urăsc. Vei fi mare tu, eu voi fi mic, Dar numai din propria-mi viaţă trăiesc. Nu frica, nu teamă, Milă de tine mi-i, Că n-ai avut niciodată mamă, Că n-ai avut niciodată copii. Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |