Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Alesis midiverb 3 vs Alesis microverb 4 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ionut extreme |
|
||
Registered Member #16
Daca sunt membri pe forum care au avut ambele modele sau au avut posibilitatea de a compara aceste modele as dori cateva pareri incepand de la calitatea efectelor..pana la zgomotul de fond ! Multumesc ! ( ce era de citit in PDF..am citit )
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Am midiverb III cabluri scurte bune Folosit pe insert Are un plate demențial, incomparabil cu noile modele Nu are fond. [ Edited Mon, 11 Dec 2017, 11:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
padys78 |
|
||
Registered Member #200
Am microverb 4 .Efecte foarte bune din midiverb 4 cu acces la parametrii efectului și salvare în cele 100 usere.Fara zgomot de fond.Eu l-am pus la vânzare doar din prisma faptului că stă degeaba acum la mine ,folosesc efectul din mixerul digital.
|
||
Back to top |
|
||
ionut extreme |
|
||
Registered Member #16
Multumesc pentru informatii , m-am orientat catre un Lexicon MX200 ( pe care l-am si cumparat ) , dar daca zici ca e asa demential Plate-ul de pe MidiVerb 3 cred ca o sa-l cumpar si p-asta !
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Importante sunt setãrile reglabile salvabile în usere, folosibile și prin comenzi midi din negativ. Se suprapun pînã la 4 efecte instantaneu. [ Edited Mon, 25 Dec 2017, 02:17PM ] |
||
Back to top |
|
||