Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Virtual Studio Technology |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
AEM a scris ... @marand va rog ca sa dati click pe textul urmator: „insertare” am facut asa, urmatorul mesaj este sub tagul 'Code':
[link=https://www.google.ro/search?q=%E2%80%9Einsertare%E2%80%9D][size=14][i][b]„insertare”[/b][/i][/size] [/link]
ce inseamna sub tagul Code ? inseamna asta
tagul Code e generat daca clicuiti pe poza cu <> semnificatia pozelor de sub editor: link, bold, italic, subliniat, imagine, centrat, stanga, dreapta, spatiat, [], <>, linii, culoare, marime litera, emoicon, iutub, imagine hostata ![]() observatie: imagine hostata nu merge. ![]() OK!(Și-așa, observația mea era off-topic). CRĂCIUN FERICIT !! |
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15697
@marand, marand mi se pare ca este marca celebra de amplificator audio. ma bucur ca ati inteles utilitatea pozelor de sub fereastra editorului. daca nu intelegeati, in afara de film, mai aveam si posibilitatea de explicare pas cu pas utilizand poze comentate. ![]() este doar un pas spre explicarea cu de-a amanuntul, cum a fost pusa poza asta ? am cautat free host online, mi-a convenit tinypic.com si am urmat instructiunile de acolo; apoi am luat adresa de acolo a pozei, am pastat-o aici, am selectionat-o, utilizand mouse clik dreapta si apoi am dat click pe a cincea icoana, cea cu copacelul si astfel adresa selectionata a fost incadrata cu tagul img, adica a rezultat asta
[img]http://i68.tinypic.com/dfip88.jpg[/img]
|
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
Am ramas aici, Go to page << 21 >>![]() Voi reveni peste cateva zile. |
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
Asadar, am testat cum sa scriem frumos in forum. Rog cititorii nedumeriti sa revada mesajele imediat de mai sus. Sa revenim la 'Virtual Studio Technology' Deci, am gasi azinoapte un sintetizator VSTi traznet: 'MiniMogue VA' ![]() Este hostat in 'Jeskola Buzz' cu ajutorul loaderului vsti 'Polac VSTi 1.1' Cum am facut ? Am tras din dreapta pluginul 'Polac VSTi 1.1' si apoi din el am cautat pluginul VSTi 'MinimogueVA' Dece 'Jeskola Buzz' ? Pentru ca consuma mai putine resurse decat 'AbleTon Live Lite', e mai mic si are mai multe posibilitati de utilizare a pluginurilor decat el. Ferice de posesorii de controlere complexe, dar si cu un 'LPK25', cum am eu, se poate face experimente interesante. Eventualul meu nou topic s-ar putea sa se numeasca: 'Laser frate: 'MiniMogue VA'' OBS. Mai exista si versiunea 'LUXUS' a acestui sintetizator VSTi numit 'MiniMogue VA', adica desigur, 'MiniMogue LUXUS'. Si 'MiniMogue LUXUS' este gratis. Sunt pluginuri pentru windows. Cam atat pentru azi. ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |