Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema KORG (clapa RE)
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
MarianGeorgian
Tue Jan 09 2018, 12:12AM

Registered Member #12712
Joined: Thu Apr 11 2013, 12:23AM
Location / Localitate:: Focsani
Posts: 28
Salutare tuturor. Am intampinat o problema la clapa RE de pe un korg pa3. am observat intamplator ca acea clapa practic se apasa mai greu fata de celelalte , si m-am uitat asa fara sa desfac orga cu flash-ul de la telefon cat am putut sa vad acolo unde e arcul acela in capat la fiecare clapa si arcul de la clapaRE este putin mai ridicat fata de celelalte .... oare s-a intins acel arc de e clapa mai dura la apasare ? cum as putea rezolva ?
LINK: Click aici !

Back to top
bercu
Tue Jan 09 2018, 01:07AM

Registered Member #4654
Joined: Tue Dec 30 2008, 05:19PM
Location / Localitate:: alexandria
Posts: 97
Salut!cumva este mai ridicata decat celelalte?daca da,atunci trebuie sa o deschizi ,dai jos arcul,scoti clapa si te uiti sa nu se fi intors opritorul de cauciuc.

[ Edited Tue Jan 09 2018, 01:08AM ]

Back to top
MarianGeorgian
Tue Jan 09 2018, 01:36AM

Registered Member #12712
Joined: Thu Apr 11 2013, 12:23AM
Location / Localitate:: Focsani
Posts: 28
Nu e mai ridicata si nici mai lasata fata de celelalte. daca apas clapa respectiva cu una de langa revin ambele in acelasi ritm inapoi . singura chestie e ca acea clapa e mai dura la apasare, e mult mai grea fata de celelalte .
Back to top
eugentes
Tue Jan 09 2018, 01:45AM

Registered Member #13197
Joined: Mon Aug 05 2013, 05:18PM
Location / Localitate:: cernavoda
Posts: 90
Marian sa sti ca si eu am observat odata ca am o clapa care se apasa mai greu...dar la mine e o clapa care nu prea o folosesc (intre acompaniament si partea de solistica). eu ma gandeam ca unde nu e folosita este asa mai teapana. tot pa3x am si eu
Back to top
bercu
Tue Jan 09 2018, 01:47AM

Registered Member #4654
Joined: Tue Dec 30 2008, 05:19PM
Location / Localitate:: alexandria
Posts: 97
Daca e asa,arcul e mai intins decat la celelalte clape.e posibil sa nu fi fost pus bine in locasul clapei.

[ Edited Tue Jan 09 2018, 01:50AM ]

Back to top
MarianGeorgian
Tue Jan 09 2018, 01:52AM

Registered Member #12712
Joined: Thu Apr 11 2013, 12:23AM
Location / Localitate:: Focsani
Posts: 28
Inseamna ca trebuie desfacuta ca sa ma uit la arc, sau dusa la un service ceva ,sa nu o stric mai tare .
Back to top
CrysMM
Tue Jan 09 2018, 08:30AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 333
Cel mai probabil cine a desfacut-o a asezat aiurea arcul, sau cand a scos arcul acesta a suferit deteriorare, probabil a fost apucat cu cleste spit si strans prea tare. Acum nu se mai aseaza cum trebuie in scaun si acesta sta mai tensionat decat celelalte. Ce poti face, desfaci clapa si vezi daca il poti reaseza cum trebuie in scaunul clapei. Daca tot nu se aseaza si este o clapa din dreapta, il schimbi temporar cu arcul de la prima clapa din stanga pana faci rost rost de alt arc. Mai verifica si scaunul clapei sa nu fie si acolo vreo problema.
Back to top
MarianGeorgian
Tue Jan 09 2018, 10:02AM

Registered Member #12712
Joined: Thu Apr 11 2013, 12:23AM
Location / Localitate:: Focsani
Posts: 28
O sa desfac orga cu atentie si sa vad ce si cum . Va multumesc tuturor pentru raspunsuri
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



blink » 23 Jan : 13:00
in curand am sa fac upload la cateva styluri pentru casio in format AC7

dangiuca » 23 Jan : 12:13
Buna ziua .

valinico » 23 Jan : 11:56
Salut!

sorin77sol » 23 Jan : 11:09
Buna ! ....

Marianitu » 23 Jan : 10:41
Buna dimineata . Imi poate spune cineva care este procedura daca am uitat sa specific username-ul cand am facut donatia ,iar donatia am facuto dupa alt email decat cel cu care sunt inregistrat pe acest site

george32 » 23 Jan : 09:52
Salutare

pyry » 23 Jan : 09:29
'neata la toate lumea si o zi mununata

lucianG1000 » 23 Jan : 09:14
Salutare !

cipri » 23 Jan : 08:51
Buna dimineata

cdinu » 23 Jan : 08:29
Buna dimineata.
Multumesc CrysMm.

Crystyan38 » 23 Jan : 00:52
Buna seara

monelut75 » 22 Jan : 22:54
buna seara la toata lumea!!

seby_69 » 22 Jan : 22:26
buna seara stimati colegi!

s_cristi » 22 Jan : 21:57
Schimba registrations din pedala, dar e posibil ca back sa fie un midi, nu style.

Grisa » 22 Jan : 21:40
Buna seara la toti!

barth53 » 22 Jan : 21:23
Buna seara tuturor!

sorin77sol » 22 Jan : 21:05
Buna seara ! ...

CrysMM » 22 Jan : 20:20
@cdinu - din cate stiu eu, doar prin PayPal se pot face donatii si adresa de mail de la PayPal sa fie aceeasi cu cea de aici. Sunt cateva seturi de PSR9000, nu stiu ce sa-ti spun despre ele, nu detin aceasta clapa.

cdinu » 22 Jan : 19:03
SALUT CrysMM.
da are echo , poti sa ma ajuti cum sa procedez daca nu am card , ridic banii din casierie firmei.
sa donez 10 euro si sa dowload ptr psr 9000 .
orga are 17 ram , te rog sa imi recomanzi si ce set pot sa dowload.
multumesc.

Marianitu » 22 Jan : 18:36
Buna seara ! Aveti idee cat poate dura pana sa pot downloada ceva am facut donatia in urma cu 10 min !?

Claudiu97 » 22 Jan : 18:20
Buna seara!

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:45
Am o intrebare dar ca sa intri la colegiul "Stefan Neaga" ce acordeon trebue sa-mi eu?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:33
Nu pot sa descarc numic! Ma poate cineva ajuta?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:32
Buna seara !

cipi p » 22 Jan : 17:31
buna seara colegi

Grisa » 22 Jan : 17:29
Salutare colegi!

marukorg » 22 Jan : 17:21
Salutare tuturor

CrysMM » 22 Jan : 16:25
@milumil - S970 le citeste direct

CrysMM » 22 Jan : 16:23
@milumil - pe PC cu playerul vanBasco.

pustiulica » 22 Jan : 16:23
@milumil, fisierel cu extensie kar sunt fisiere pe care le citesc softurile de karaoke. Ti le citeste si clapa daca schimbi extensia in .mid , doar ca pentru a se auzi bine trebuie sa asignezi instrumentele potrivite pe fiecare track.

CrysMM » 22 Jan : 16:22
@cdinu - este ok prin rca, ai luat semnal. Banuiesc ca este scula mai low end pentru karaoke cu efecte echo, ma speriasi cu reverb pe statie.

pyry » 22 Jan : 16:06
buna ziua colegii

milumil » 22 Jan : 15:08
buna la toata lumea si o mica intrebare pentru cei ce ma pot ajuta cum pot deschide fisiere terminatia KAR multumesc mult

claudyucla » 22 Jan : 15:05
buna ziua

EMIRAH » 22 Jan : 14:35
Ziua buna tuturor colegiilor !:-h

cdinu » 22 Jan : 13:30
Statia are 2 ieșiri ptr 2 boxe , și altă ieșire tip RCA .

cdinu » 22 Jan : 13:29
Salut.
Sa am reverb in statie și am scos prin RCA (out) din statie, ptr boxe sunt clapete roșu și negru.
Este bine cum am procedat?
Am luat doar semnalul ? Sau și putere?
Ms.

CrysMM » 22 Jan : 11:53
@cdinu - Ai reverb pe statie? Sper ca nu ai scos semnalul din statie in mixer prin ieserea pentru boxe. Iesirile pentru boxe din putere activa se scot strict in boxe pasive, nu se folosesc pentru a scoate semnal.

cdinu » 22 Jan : 11:24
Am inteles.
Un alt subiect :
Am folosit cateva ore : prin statia de amplificare am folosit microfon, conecatata in mixer, cu iesire in boxa activa.
Am procedat corect?
Aqm folosit statia ca reverb ptr microfon.
Ms.
CrysMM

CrysMM » 22 Jan : 10:04
@cdinu - Aceeasi cu amplificatorul. Ai 8 ohmi pe canal la amplificator, folosesti boxe de 8 ohmi. Daca scrie ca amplificatorul are 4 - 8 ohmi, atunci el functioneaza si cu boxe de 4 si cu boxe de 8. Diferenta este ca atunci cand folosesti 4 ohmi ai o putere, iar pe 8 ohmi vei avea o putere mai mica. Ai grija la putere. Este bine sa ai ceva rezerva, daca ai de ex. boxe de 400W, un amplificator mai mic sau egal nu prea te ajuta, sa ai rezerva la acesta.

Derader » 22 Jan : 07:10
Salut, are cineva idee cum pot proceda cu un pa900?nu vrea sa mai porneasca apare doar scrisul korg si atat...

cdinu » 22 Jan : 06:03
buna dimineata CrysMM.
am citit anunturi de vanzari cu specificatii ; amplificator impendanta 4-8 ohmi.
ce impendanta trebuie sa aiba boxele ?
ms.

CrysMM » 22 Jan : 01:42
Yamaha S770 a ajuns la 3500 lei, S970 la 6500 si S670 la 2450 (S670 a mai fost la acest pret). Vorbesc de preturi la produse noi, in magazin.

CrysMM » 22 Jan : 00:52
@cdinu - ce vrei mai exact sa calculezi? Explica ce vrei sa faci practic.

cosys112 » 21 Jan : 23:13
salut

cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata




Comentarii noi


[download] set korg pa3x paty23 Posted by fantastic on 22 Jan : 19:53
un set foarte vechi !


[download] Tyros 2 style Romania Posted by Grisa on 22 Jan : 19:32
Mersi de upload,sanatate si numai bine.


[download] Trombon KMP Posted by Grisa on 22 Jan : 19:10
Mersi de upload,sanatate.


[download] Tonuri Acordeon Posted by Grisa on 22 Jan : 19:08
Mersi de acordeoane,numai bine.


[download] Set Korg Pa 800 - Claudiu97 Posted by Claudiu97 on 22 Jan : 18:48
Nu imi bat joc de munca nimanui. Doar incerc sa ajut!O seara buna!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap