Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
problema sound monofonic korg pa4x
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
miki67
Mon Jan 15 2018, 10:56PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Location / Localitate:: brescia
Posts: 33
In primul rand salutari si la multi ani pe 2018! doi prieteni au pa4x international cumparate de cateva luni.amandoi au aceeasi problema,tonurile,inclusiv cele din factory,pe mono (nu legato),cand iau orice acord,se aude in urma ca un release.am intrebat pe altcineva,bineinteles tot cu pa4x si la el nu are aceasta problema.exista si pe youtube 2 video de tipul asta.specific ca aceasta se intampla pe toate cele 3 sisteme operative.testat pe fiecare.astept parerile si experientele voastre in privinta asta.multumesc la toti.

Back to top
miki67
Tue Jan 16 2018, 09:19PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Location / Localitate:: brescia
Posts: 33
chiar nimeni...?

Back to top
miki67
Tue Jan 16 2018, 11:19PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Location / Localitate:: brescia
Posts: 33
am uitat sa specific ca, in afara faptului ca nu e normal sa faca asa,poate o sa va intrebati la ce foloseste sa iei acord cu ton mono daca normal suna doar o nota.aceste tonuri puse pe mono nu sunt folosite singure ci impreuna cu alte (unul sau doua) tonuri poly pe STS.
Back to top
miki67
Thu Jan 18 2018, 10:12PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Location / Localitate:: brescia
Posts: 33
miki67 a scris ...

am uitat sa specific ca, in afara faptului ca nu e normal sa faca asa,poate o sa va intrebati la ce foloseste sa iei acord cu ton mono daca normal suna doar o nota.aceste tonuri puse pe mono nu sunt folosite singure ci impreuna cu alte (unul sau doua) tonuri poly pe STS.

hai faceti un efort,va rog frumos.as vrea sa stiu daca si voua,posesori al diamantului,korg pa4x,va face chestia asta.vad ca la toti raspunde cineva.la mine...nimeni

[ Edited Thu Jan 18 2018, 10:23PM ]

Back to top
angelitto
Fri Jan 19 2018, 01:46PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 906
Nu cumva e un efect de la STS? Daca intri in ”Sound Edit” tot asa se aud? Daca raspunsul e ”da”, tot ce imi vine prin cap e un ”factory restore” si daca nu se schimba nimic, reinstalat OSul. Altceva nu prea ai ce face.
Back to top
miki67
Fri Jan 19 2018, 10:10PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Location / Localitate:: brescia
Posts: 33
Salut angelitto! multumesc ft. mult pt raspuns,chiar daca nu ma ajuta.dar oricum din peste 200 de vizualizari esti singurul care a incercat sa ma ajute. o sa explic mai bine cum stau lucrurile.intru in sound,iau un acordeon din factory,de exemplu,il pun pe mono,iau toate efectele si iau un acord.in manual scrie clar ca in cazul acesta trebuie sa se auda doar o nota,ori la aceste doua clape se aude o tentativa de acord cu un release,tip clapele acelea micute de jucarie. precizez ca am facut factory restore,schimbat os de la primul la ultimul.cu toate se intampla acelasi lucru.la pa3 almeu si la pa600 care l-am avut nu facea chestia asta.am mai vorbit cu cineva cu pa4x si la el nu faceproblema asta.deci orice ton as folosi pe mono(factory sau user) aceeasi poveste.la service le-au spus ca e normal ca nu trebuie sa faci acord pe ton monofonic. da,teoretic asa este,dar in sts folosim mai toti un ton pe mono si altul sau alte doua pe poly.in cazul asta se aude cum spuneam acel relese cand se atinge mai mult de o clapa simultan.stiu ca sunt multi utilizatori de pa4xaici pe forum,dar nu prea se inghesuie sa ma ajute.nu este pt.mine.si eu la randul meu incerc sa.i ajut pe baietii astia doi.
sanatate si numai bine!

[ Edited Fri Jan 19 2018, 10:11PM ]

Back to top
tomyy29
Fri Jan 19 2018, 10:34PM
Registered Member #6605
Joined: Wed Feb 25 2009, 02:48PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 10
La fel face si daca redirectionezi sunetele cu problema pe iesirile out1 out2 ?
Back to top
geogenesys
Sat Jan 20 2018, 06:52AM

Registered Member #648
Joined: Wed Aug 06 2008, 10:52PM
Location / Localitate:: Iasi
Posts: 341
Am sa verific si-ti spun daca si la mea face la fel...daca e sa fie cu ghinion, o sa gasesc si explicatia...
Back to top
claaxy
Sat Jan 20 2018, 09:53AM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 259
La tonurile mono nu poti folosi un acord. Tonurile mono se folosesc pentru a da naturalete si sa se apropie cat mai mult de instrumentul pe care vrem sa-l reproducem , de aceea nu se pot apasa 2 clape odata.La tonurile mono tine de tehnica de interpretare a fiecaruia si sa ne gandim la fiecare instrument in parte: ex: trompeta poti tine acord, vioara tine acord, fluierul tine acord, etc. Concluzia este ca pentru a canta cu tonuri mono trebuie sa se evite apasarii a 2 clape odata, cu exceptia cand se fac triluri unde se folosesc clape alaturate. Si la pa 600 face la fel si sper ca am fost inteles.
Back to top
miki67
Sat Jan 20 2018, 11:47AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Location / Localitate:: brescia
Posts: 33
Salut si multumesc mult la cei care mi-ati raspuns.la fel face si pe casti si pe paas.pentru claaxy:nu este normal sa facă asa.am întrebat si pe posesor pa600.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cipri » 25 Feb : 09:06
Buna dimineata tuturor , sa aveti o Duminica placuta tuturor.

valinico » 25 Feb : 07:48
Neața!

Florin21 » 24 Feb : 23:14
Cum se face stacatura la saxofon pentru Banat?

Costy71 » 24 Feb : 19:22
Seara frumoasa dragi colegi!

cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.




Comentarii noi


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap