Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
problema sound monofonic korg pa4x
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
miki67
Mon Jan 15 2018, 10:56PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 224
In primul rand salutari si la multi ani pe 2018! doi prieteni au pa4x international cumparate de cateva luni.amandoi au aceeasi problema,tonurile,inclusiv cele din factory,pe mono (nu legato),cand iau orice acord,se aude in urma ca un release.am intrebat pe altcineva,bineinteles tot cu pa4x si la el nu are aceasta problema.exista si pe youtube 2 video de tipul asta.specific ca aceasta se intampla pe toate cele 3 sisteme operative.testat pe fiecare.astept parerile si experientele voastre in privinta asta.multumesc la toti.

Back to top
miki67
Tue Jan 16 2018, 09:19PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 224
chiar nimeni...?


Back to top
miki67
Tue Jan 16 2018, 11:19PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 224
am uitat sa specific ca, in afara faptului ca nu e normal sa faca asa,poate o sa va intrebati la ce foloseste sa iei acord cu ton mono daca normal suna doar o nota.aceste tonuri puse pe mono nu sunt folosite singure ci impreuna cu alte (unul sau doua) tonuri poly pe STS.

Back to top
miki67
Thu Jan 18 2018, 10:12PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 224
miki67 a scris ...

am uitat sa specific ca, in afara faptului ca nu e normal sa faca asa,poate o sa va intrebati la ce foloseste sa iei acord cu ton mono daca normal suna doar o nota.aceste tonuri puse pe mono nu sunt folosite singure ci impreuna cu alte (unul sau doua) tonuri poly pe STS.

hai faceti un efort,va rog frumos.as vrea sa stiu daca si voua,posesori al diamantului,korg pa4x,va face chestia asta.vad ca la toti raspunde cineva.la mine...nimeni

[ Edited Thu Jan 18 2018, 10:23PM ]


Back to top
angelitto
Fri Jan 19 2018, 01:46PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 974
Nu cumva e un efect de la STS? Daca intri in ”Sound Edit” tot asa se aud? Daca raspunsul e ”da”, tot ce imi vine prin cap e un ”factory restore” si daca nu se schimba nimic, reinstalat OSul. Altceva nu prea ai ce face.

Back to top
miki67
Fri Jan 19 2018, 10:10PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 224
Salut angelitto! multumesc ft. mult pt raspuns,chiar daca nu ma ajuta.dar oricum din peste 200 de vizualizari esti singurul care a incercat sa ma ajute. o sa explic mai bine cum stau lucrurile.intru in sound,iau un acordeon din factory,de exemplu,il pun pe mono,iau toate efectele si iau un acord.in manual scrie clar ca in cazul acesta trebuie sa se auda doar o nota,ori la aceste doua clape se aude o tentativa de acord cu un release,tip clapele acelea micute de jucarie. precizez ca am facut factory restore,schimbat os de la primul la ultimul.cu toate se intampla acelasi lucru.la pa3 almeu si la pa600 care l-am avut nu facea chestia asta.am mai vorbit cu cineva cu pa4x si la el nu faceproblema asta.deci orice ton as folosi pe mono(factory sau user) aceeasi poveste.la service le-au spus ca e normal ca nu trebuie sa faci acord pe ton monofonic. da,teoretic asa este,dar in sts folosim mai toti un ton pe mono si altul sau alte doua pe poly.in cazul asta se aude cum spuneam acel relese cand se atinge mai mult de o clapa simultan.stiu ca sunt multi utilizatori de pa4xaici pe forum,dar nu prea se inghesuie sa ma ajute.nu este pt.mine.si eu la randul meu incerc sa.i ajut pe baietii astia doi.
sanatate si numai bine!

[ Edited Fri Jan 19 2018, 10:11PM ]


Back to top
tomyy29
Fri Jan 19 2018, 10:34PM
Registered Member #6605
Joined: Wed Feb 25 2009, 02:48PM
Posts: 15
La fel face si daca redirectionezi sunetele cu problema pe iesirile out1 out2 ?

Back to top
geogenesys
Sat Jan 20 2018, 06:52AM

Registered Member #648
Joined: Wed Aug 06 2008, 10:52PM
Posts: 351
Am sa verific si-ti spun daca si la mea face la fel...daca e sa fie cu ghinion, o sa gasesc si explicatia...

Back to top
claaxy
Sat Jan 20 2018, 09:53AM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Posts: 274
La tonurile mono nu poti folosi un acord. Tonurile mono se folosesc pentru a da naturalete si sa se apropie cat mai mult de instrumentul pe care vrem sa-l reproducem , de aceea nu se pot apasa 2 clape odata.La tonurile mono tine de tehnica de interpretare a fiecaruia si sa ne gandim la fiecare instrument in parte: ex: trompeta poti tine acord, vioara tine acord, fluierul tine acord, etc. Concluzia este ca pentru a canta cu tonuri mono trebuie sa se evite apasarii a 2 clape odata, cu exceptia cand se fac triluri unde se folosesc clape alaturate. Si la pa 600 face la fel si sper ca am fost inteles.

Back to top
miki67
Sat Jan 20 2018, 11:47AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 224
Salut si multumesc mult la cei care mi-ati raspuns.la fel face si pe casti si pe paas.pentru claaxy:nu este normal sa facă asa.am întrebat si pe posesor pa600.


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Pa 900 Musikant+Folclor Posted by adi901 on 20 Jul : 22:38
Salut , incerc sa il incarc aici pe site


[download] Pa 900 Musikant+Folclor Posted by LiviuCr on 20 Jul : 22:19
Multumesc de upload .De unde pot lua si eu OS v1.30 2018 ?Multumesc anticipat .


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by DaNuTzZu on 20 Jul : 19:32
Salut. Ceva nou pe setul de pa1000? Merci


[download] Viorel usoara cu maax preset Posted by daniel on 20 Jul : 01:08
Suna bine?


[download] SET PA3X GRISA CERNAUTI 128MB Posted by voitineanu on 19 Jul : 16:35
Nu e setul compresat care a mai fost incarcat pe site?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap