Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Shure GLXD24/Beta58 - intrebari/pareri
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Mon Jan 29 2018, 03:59PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Am un prieten care doreste sa-i cumpar acest microfon din tara. Cum nu am unde il testa, sunt un pic legat de vatra vreo 2 saptamani ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif , as avea cateva intrebari / nelamuriri.

Capsula de Beta58 este clar, suna cum suna, daca este originala. Bateria am tot citit ca ar tine 16 ore, are o incarcare rapida, 15 min. de incarcare te tine 1 ora+, bun si asta, scapi de baterii, are in medie 2000 de cicluri de incarcare, mai mult decat suficient. Bateria se incarca in receiver sau cu un cablu micro USB pe transmiter, si asta este bine. Constructie atat receiver cat si transmiter din plastic, ok si asta, metalul atrage "trasnetul", deci nu este bine. Raza de actiune, sigur la 30 metri, merge si pana la 60 in conditii metereologice bune. Selecteaza singur frecventele in caz ca apare ceva neprevazut.



Acum nelamurirea. Cum sta la partea de microfonie? Ajuta cu ceva sistemul digital, sau se comporta exact ca orice Shure Beta 58 wireless analogic?

Cel care vrea sa il foloseasca spune ca poate sa foloseasca pana la 8 transmitere pe receiver, dar eu nu cred asta, de fapt sunt convins ca nu se poate. Scrie ca se pot folosi 8 sisteme simultam,, dar asta cred ca se refera la receiver + transmiter simultam, adica le poti folosi si nu se incurca unul pe altul.



Back to top
crick611
Mon Jan 29 2018, 06:38PM

Registered Member #9015
Joined: Sun Mar 07 2010, 07:58AM
Posts: 273
Salutare!
Si eu astept raspunsul asta!
Citind pe descriere, eu am inteles ca merge un singur microfon/receiver.
Exista si receivere care permit conectare a doua microfoane, insa nu stiu sigur, daca la combinatia glxd24/beta58 merge asa!

Back to top
CrysMM
Mon Jan 29 2018, 07:07PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Eu nu astept raspuns la asta, sigur functioneaza un singur transmiter pe receiver.

Eu astept de la un eventual detinator un raspuns cu privire la intrarea in microfonie fata de un sistem analog.

Back to top
sarac.lipit
Mon Jan 29 2018, 11:45PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
Digital/analog se referã DOAR la transmiterea vibrației capsulei
Microfonie ai pe ABSOLUT orice sistem analog/digital dacã dai la maxim.
Referitor la numãrul de microfoane/receiver, ar trebui sã meargã mai multe dacã transmit pe aceeași frecvențã, destul de nasol cu scelași reglaj la toate...vocile sunt unice. Cîțiva copie....destul de puțini!

[ Edited Mon Jan 29 2018, 11:49PM ]


Back to top
CrysMM
Tue Jan 30 2018, 12:12PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Asta este clar cu microfonia, doar ca unele fac mai mult ca altele. Beta58 intra destul de usor, la fel si AKG, cel putin ce am tetstat si ce am eu. Pe cand altele intra foarte greu si poti da volum serios fara sa ai probleme. Ma gandeam ca poate au ceva tehnologie in transmiter / receiver / capsula sa mai reduca la acest model. Dar din ce mai aud pe youtube pe inregistrari la evenimente, este cam aceeasi treaba, chiuie intr-o veselie.

Back to top
sarac.lipit
Tue Jan 30 2018, 12:54PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
Beta A din 2oo5 mexican nu prea intrã fațã de beta A din 2o15 chinezesc...

[ Edited Tue Jan 30 2018, 12:58PM ]


Back to top
-DJ MOUSE-
Tue Jan 30 2018, 12:58PM

Registered Member #7354
Joined: Sun Mar 15 2009, 08:06PM
Posts: 111
Am avut unul la fel.. suna bine.. dar dupa un timp de folosire pica semnalul,se intrerupe cand ti-e lumea mai draga si nu am fost singurul, un prieten de-al meu a patit la fel chiar daca s-a facut update de firmware. Acum depinde de noroc!

Back to top
CrysMM
Tue Jan 30 2018, 01:04PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
@sarac.lipit - ai dreptate, stiu cum sunau Shure pe vremuri, am avut un SM58. Acum au scazut standardul de calitate la capsula destul de mult.

@-DJ MOUSE- - multumesc pentru info. Eu incerc sa-l conving sa ia un Line6 V75. Si ala are problemele lui, mai ales cele fabricate in ultimul an, nu mai au deloc standard de calitate. Vad ca la Shure scrie ca schimba automat frecventa la receiver si transmiter daca sunt probleme, dar cine mai stie unde si cum sunt facute, sau daca sunt originale. Stiu pe cineva care luase un Beta58 analog de la un magazin mare si nu era original.

Back to top
-DJ MOUSE-
Tue Jan 30 2018, 01:08PM

Registered Member #7354
Joined: Sun Mar 15 2009, 08:06PM
Posts: 111
Acum toate produsele te tin dupa cum ti-e norocul. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) O zi faina

Back to top
Ticuta
Tue Jan 30 2018, 03:30PM

Registered Member #11860
Joined: Sun Dec 02 2012, 10:42PM
Posts: 62
Schimbati Grupul 2 si Canalul 1 si nu o sa mai interfereze cu nimic
Din fabrica vine 1cu 1 si eu am avut surpriza sa se intrerupa chiar la 3 m de reciever
Din ce m-am documentat Grupul 1 si Canalul 1 interfereaza cu retele 4g de la telefonia mobila
Alt aspect referitor la microfonie lasati volumul din recevier la 0 db din fabrica vine la + 12
Gainul de sus de la mixer la ora 11 si va duceti cu liniarul cat mai sus si nu o sa mai intre asa repede in microfonie
Deci pe displayul recieverul sa aveti 2 si 1 si 0db volum

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap