Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Versuri

<< Previous thread | Next thread >>
versuri melodie
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
EMERIC_pa500
Fri, 02 Feb 2018, 03:42PM

Registered Member #9591
ziua buna mama mea cunoste cineva melodia,sau are versurile acestei melodii.Va multumesc
am doar versurile astea
am plecat in tari straine
numa cu haina pe mine
numa cu haina pe mine
dar cu inima impacata
ca maicuta ma asteapta
ca maicuta ma asteapta

ref.............
ziua buna mama mea
vreau sa iti sarut mana
vreau sa iti sarut mana mai
cat esti mama de batrana
numai vorba ta m-alina
numai vorba ta m-alina

[ Edited Fri, 02 Feb 2018, 04:01PM ]

Back to top
CrysMM
Fri, 02 Feb 2018, 03:48PM

Registered Member #16489
Cumva este Sarut mana mama mea? Nu am auzit o melodie sa se numeasca cum zici tu. Poate a fost modificata de solist.

[ Edited Fri, 02 Feb 2018, 03:53PM ]

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Latest comment Posted by carlo on 29 Jan 2026, 16:07
salut se poate si mie acces la download stiu ca am incarcat si fisiere care ereau deja dar nu aveam de unde sa stiu ,macar am incercat sa incarc ceva

[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Latest comment Posted by daddy on 28 Jan 2026, 17:23
Bună! Aș dori și eu acces la download, dacă de poate. Mulțumesc!

[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Latest comment Posted by TiNeLpa800 on 27 Jan 2026, 23:11
Buna seara ! puteti sa-mi deblocati accesul la download ?pana acum am avut acces !o seara buna.

[download] 360 High Quality Styles - Yamaha Tyros 5 Latest comment Posted by alex-lx on 27 Jan 2026, 02:07
Ba nici un deranj,admin. A fost o neclaritate, doar atat. Este loc pentru toti in lumea asta.Sanatate si succes. Va respect. 🙋

[download] 360 High Quality Styles - Yamaha Tyros 5 Latest comment Posted by admin on 26 Jan 2026, 14:52
Bine, am șters textul cu "Compatibile cu Genos SX series! Arhiva contine style uri diferite de cele urcate de xadiop." copiat de la descrierea ta, dacă văd că te-a deranjat, iar ac [more ...]

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap